Ez így sok egy napra fogyókúrához? 20l
165 cm 60kiló vagyok és van rajtam egy kis felesleg, úgy 5 kg.
Ma ettem:
-Reggelu:1 szelet teljes kiorlesu kenyér, 30 g diétás májkrém,fél paprika
-Ebéd:Egy tányér erőleves,tészta nelkul
15 dkg csirkemell,10 dkg barnarizs
50g ananàsz
-Vacsora:1 főtt tojás,15dkg natúr tonhal, 10 dkg párolt brokkoli,10 dkg párolt karfiol.
Emellett délelőtt futottam fél órát, délután fél órát táncoltam.
Kevés.
Ezzel lehet, hogy fogsz fogyni, de egy csomó hasznos és erőt adó tápanyagtól elvonod magad.
Ha eszel mindent, amit eddig is, csak mondjuk kerülöd a túlzott szénhidrát és cukorbevitelt, illetve inkább eszel többször kevesebbet, plusz mozogsz, már attól is lefogyhatsz, és erőd is lesz, plusz kellő tápanyagot fogsz bevinni.
Ezzel inkább leszel vitaminhiányos és majd szépen erőtlenül ágynak esel és majd nézel nagyot, hogy miért...
Mozgással 1240 kevésnek tűnik (azért óvatoskodom, mert azért szóródik az emberek energiaigénye a fenti számok mellett is, viszont ha picit kell enned a fogyáshoz, akkor inkább az anyagcserédet kéne rendbetenni, mert nem tűnik normálisnak, bár nem zárom ki, hogy pár ember igen speciális).
Az tökmindegy, éhes vagy-e, van, aki soha nem éhes, ha 3 napig nem eszik semmit, akkor sem... Az azért eszik, mert enni kell, ráadásul eleget, megfelelő összetételben. Én is ettem nulla éhség és nulla étvágy mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!