Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez elég egy napra?

Ez elég egy napra?

Figyelt kérdés

Súlytartáshoz kellene na szóval :

Alma (200g)

Mandarin (80g)

Kiwi (40g)

sült csirkecomb (100g)

karfiol főve (100g)

egy db kockasajt (17g)

1 szelet abonett

Túró (100g)

Ennyi egy napra elég akkor súlytartáshoz vagy sok?

2015. dec. 1. 08:38
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és 15l 165cm és 54kg
2015. dec. 1. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Ebből 100g karfiol, túró és csirkecomb, ami egyáltalán ételnek nevezhető, és ezek is minimális mennyiségben. Ez egy nagy nulla, nem étrend. Tolod magadba a cukros gyümölcsöket, tápanyag meg nincs sehol. Ennél jóval több zöldségre van szükséged.
2015. dec. 1. 10:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezer bocsánat hogy szeretem ezeket a cukros gyümölcsöket,és nem vagyok hajlandó lemondani róluk.
2015. dec. 1. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem írom be helyetted a kalóriabázisra, mennyi kalória ez, milyen makrotápanyag eloszlásban?

Mennyit mozogsz?

Persze ha ezeket tudom, akkor sem tudhatom, neked mi a kalóriaigényed... Azt pedig főleg nem, mennyivel hízol (a nagy kalóriatöbblet nem feltétlenül jelent hízást, főleg észrevehetőt nem, van, akinek a szervezete ilyenkor átmegy pazarlóba s kb. minden plusz energiát eléget). Bár ez utóbbi annyira nem fontos, nem egészséges többet enni, mint amire szükség van (tömegeléskor többre van szükség, mint az alap kalóriaigény, nem erre gondolok).

Nekem semmi bajom a gyümölcseiddel, de egyél rendes ételt is. Bizonyára több fehérje kellene, a zsír nem tudom, megvan-e, ez a túrótól függ (de nem néztem utána, mi merre, elég nekem ma már a saját ételeimet beírni a kalóriabázisra), a kalória igen kevésnek tűnik. Én nem laknék jól ennyivel egy étkezésre, persze az én vagyok, 10 kilóval kövérebben, mint te, hasonló magassághoz. S úgy tűnik, gyors anyagcserével, ez is sokat számít (nem is eszem sokszor egy nap, ez azért még az igazsághoz tartozik ;)).

A saját testedhez magadnak kell kitapasztalnod a mennyiségeket, de több tápanyagra van szükséged, az tuti. Meg nem mondom, mi marad ki, de alig eszel zöldséget, alig eszel húst (ez önmagában nem baj, de akkor mást kéne enned), mindenből kicsike a mennyiség, kivéve talán a gyümölcsöt, habár az se sok.

2015. dec. 1. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz, egy csomóan Oreot meg chipset zabálnak, úgyhogy ez nem számít rossznak. Esetleg csirkecombot néha valthatod csirkemellre, halra:)
2015. dec. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!