Ez így sok egy napra fogyókúrához? 20l
Figyelt kérdés
165 cm 60kiló vagyok és van rajtam egy kis felesleg, úgy 5 kg.
Ma ettem:
-Reggelu:1 szelet teljes kiorlesu kenyér, 30 g diétás májkrém,fél paprika
-Ebéd:Egy tányér erőleves,tészta nelkul
15 dkg csirkemell,10 dkg barnarizs
50g ananàsz
-Vacsora:1 főtt tojás,15dkg natúr tonhal, 10 dkg párolt brokkoli,10 dkg párolt karfiol.
Emellett délelőtt futottam fél órát, délután fél órát táncoltam.
2015. dec. 30. 19:41
11/13 anonim válasza:
Kis étkezésnek tökéletes lehet a natúr joghurt, kefír, zsírszegény túró, gyümölcsök, zöldségek, esetleg (nem agyoncukrozott, csokis) müzliszeletek, kevéske olajos mag (mandula, dió, kesudió stb.), magad készítette turmixok, házi sütésű reform muffin, süti, zabkeksz. :)
12/13 anonim válasza:
Az ebédet dobd ki a kukába, mert kb 0. A vacsora legyen az ebéded és estére túró/cottage cheese. Máris jobban festene.
13/13 anonim válasza:
Reggeli nyugodtan ehetnél akár két szelet kenyeret is, meg fél paprika, egy paprika, teljesen mindegy. Ebédre nyugodtan ehetnél levest tésztával, meg valami főzeléket is mellé akár egy szelet kenyérrel vagy kenyér nélkül.
Jobban is laknál, erőd is lenne és még akkor sem ennél sokat kalóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!