Nem sportoló, szellemi foglalkozású nő (egyetem) 1080 kcal fogyókúrához megfelelő?
Figyelt kérdés
110 g ch, 70 g fehérje, 40 g zsír arányban.2014. nov. 10. 16:12
1/4 anonim válasza:
1200 alatt nem szabad, koplalás.
2/4 anonim válasza:
Nagyon kevés. De ha jól működik a kommunikáció a testeddel, akkor úgyis érzed, ha éhes vagy gyönge vagy... Ne erőltess olyan kevés kalóriát, ami nem megy, ha 1200, ha 1800...
Amúgy nem tudjuk, milyen magas és milyen súlyú vagy, illetve ebből mennyi izom, ott az anyagcsere sebessége is... De 1080 kcal mindenképpen kevésnek tűnik. Az elosztás amúgy jó, mindenből megütöd a minimumot, csak ugye a kalóriából nem.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Vagyis akkor ha a kcal-t növelem, de közben megtartom a tápanyagok arányát akkor az megfelelő.
2014. nov. 10. 20:38
4/4 anonim válasza:
Speciel Nálad az se lesz rossz, de alapvetően a (saját testednek megfelelő) grammok számítanak, nem az arány. Pl. nekem eléggé ingadozik a kalóriabevitelem, s ha majd egyszer gyúrni akarok, pláne megnő, de speciel a fehérje akkor is a megfelelő, a hozzám és fizikai aktivitásomhoz passzoló szinten marad, semmi értelme jelentősen megnövelni. A tested zsírigénye sem nő, ha többet eszel. Nálam 2 makrotápanyag csak keveset változik, ha duplaannyi kalóriát viszek be, a harmadik, uralkodó, energiát adóban jelenik meg a különbség. Általánosságban valószínűleg nem ez a helyzet, az én étrendemnek megvannak a maga limitjei, egyikkel sincs gond, de tényleg nem kell tartani az arányt, nincs logikus magyarázata, hogy azt tegyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!