Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan motiváljam magam...

Hogyan motiváljam magam fogyókúrához? (többi lent)

Figyelt kérdés

nincs elég akaraterőm. nagyon szeretnék fogyni, de nem megy. egyszer már elkezdtem fogyókúrázni. fogytam is 6 kilot, de a mult honappban visszahiztam 3mat. nem tudom mi lehet a gond vagy miért nem tudok fogyni mert:

mindennap edzek: uszás, futás, aerobik, erősítések-nyújtások, kondiba: szobabicikli,sulyzo. es emellett nagyon odafigyelek az etkezesre. napi 500 kalóriát eszek, egeszsegesen: zöldségek, teljeskiörlésü kenyér, zab, gyümölcsök, tojás... mást egyáltalán nem.

ha esetleg mégis többet ennék nagyon lelkiismeret furdalásom van és meghánytatom magam. légyszives ne fikázzatok, építő kritikát és segítséget szeretnék. köszönöm. 16l

2016. márc. 24. 20:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
tudom. ezért megyek pszihológushoz. de szerintem nagyon kövér vagyok. csak 3 kg ot szeretnék fogyni..
2016. márc. 24. 21:53
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Most mindenki le fog pontozni, de az ilyet mint a kérdező, hagyni kéne... ha nem is meghalni, de szenvedni, mert szimplán egy önpusztító hülye... Ezért is nem tudom, kórházi ágyról/koporsóból, hogy megy majd soványnak lenni, és élni egyszerre....
2016. márc. 24. 22:01
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem pontoz le mindenki, én is hagyom, reménytelennek látszik az eset. Oké, ha az anyja lennék, nem adnám fel, de egy konok idegen anorexiással nem tudok mit kezdeni.
2016. márc. 24. 22:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Depresszios vagyok. Mar banom hogy itt kertem segitseget. Nem tehetek rola. Elvesztettem a kontrolt. Fogalmam sincs mit csinalok. Csak azt latom hogy kover vagyok. Sajnalom...
2016. márc. 24. 22:31
 15/21 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de ha tudod, hogy nem vagy kövér, csak annak látod magad, ha tudod, hogy elvesztetted a kontrollt, depressziós vagy, akkor mi a francért nem teszel ellene?!?!?!?!?

Én még soha az életbe nem voltam sem depressziós sem anorexiás (fiúként elég nehéz is lenne) de ha tudom, hogy baj van velem, teszek ellene.

És ezért nem értem miért olyan nehéz tenni a betegséged ellen.

2016. márc. 25. 07:29
 16/21 A kérdező kommentje:
Sajnalom. Aki meg nem volt anorexias az nem ertheti.De iszonyu sok akaratero kell hozza. Am szerintem en nem vagyok az, mert 50 kg az kicsit sok
2016. márc. 25. 08:49
 17/21 anonim ***** válasza:

tobbiek mindent leirtak elottem.

de ugye tudod hogy ha sokaig tartod ezt a testzsir% akkor az kesobb az eleted rovasara fog menni?

[link]

csak egy cikk a sokbol.

2016. márc. 25. 11:17
 18/21 anonim válasza:
Szia! Nem lehet, hogy azért stagnál a fogyásod, mert túl régóta ilyen alacsonyan tartod a kalóriabevitelt? Vagy az is lehet, hogy valójában már vékonyabb vagy, csak a mozgástól izmaid lettek, ami nehezebb, mint a zsír (és akkor az a visszakúszó 3 kiló nem háj). Kérlek, ne hánytasd magad, mert nagyon nehéz leszokni róla, és iszonyat sok kárt okoz (emiatt kerültem kórházba). Vigyázz magadra, és kitartást! 16L
2016. márc. 30. 22:24
 19/21 anonim ***** válasza:
26%

Neked az az egyetlen bajod, hogy túl sok időd van és unatkozol. Ha 50-100 évvel hamarabb születtél volna falura, nem lennének ilyen problémáid. Egész nap lenne dolgod és nem tudnál azzal foglalkozni, hogy hánytatod magad. Még egy jó nyaklevest is kaptál volna az uradtól, hogy ilyen hülyeségeket csinálsz.

Depresszió? Ezen csak nevetni tudok. Az nem egy betegség.

Egyébként még akár ki is nőheted ezt az egészet. Szép napot.

2016. márc. 31. 15:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha akaratgyenge vagy mint én akkor nem fogsz sosem lefogyni.

A fogyáshoz kitartás kell. Ha ez nincs akkor értelmetlen.

2016. ápr. 10. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!