Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ki milyen édességet/sütit...

Ki milyen édességet/sütit eszik amivel lehet csökkenteni a nasizási vágyat?

Figyelt kérdés
Jöhet bármilyen recept vagy tipp... tegnap a vacsorám 70 gramm mèzes győri édes volt, hogy bele férjek a kalóriába...

2022. júl. 7. 19:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%
Túró. Rengeteget lehet enni belole buntetlenul. Pici edesitovel, vanilias eritrittel, cukormentes lekvarral
2022. júl. 7. 21:29
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj banánpalacsintát! :)

1-2 banán (attól függ, csak te eszed-e, vagy besegítenek mások is), 1 tojás, némi darált zabpehely (az állagból látod majd, mennyi; sűrűbb, amerikai palacsinta jellegű tészta lesz), és egy picike sima liszt, ha nagyon kell (én csak azért rakok bele, mert sose bírom kiszámolni azt a fránya zabpelyhet, az elöblített darálót meg nem koszolom újra). Keverés (a banánt turmixolni érdemes), pici olívaolaj, serpenyő, kész (én olyan picike aranyosakat szoktam csinálni, és akkor többnek tűnik). Datolyával/házi lekvárral/fahéjas főtt, darált almával isteni.

2022. júl. 7. 21:32
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Natúr joghurtba fagyasztott gyümölcsöt keverek. Nem egy Haagen Dazs, de finom és jólesik, ha fagyit kívánok.
2022. júl. 8. 09:02
 14/25 NTBS ***** válasza:
Túró.
2022. júl. 8. 10:10
 15/25 anonim ***** válasza:

Heti 2-3x eszem ezt a jégkrémet, ha már nagyon kívánom a nagy melegben:

[link]

1 db csak 76 kcal.

2022. júl. 8. 11:37
 16/25 anonim ***** válasza:
47%
Nagy kanál mogyoróvaj
2022. júl. 8. 20:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Natúr görög joghurtba teszek egy kanál tiramisus fehérjeport. Jobb mint az igazi.
2022. júl. 9. 07:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Mogyoróvajat berakom a hűtőbe/fagyóba, hogy könnyebben formázható legyen.

Ha eléggé megszilárdult apró golyókat szoktam belőle csinálni, majd megmártom vízgőz felett megolvasztott 70-80%-os étcsokiban. Zsírpapírra teszem, majd mehet a hűtőbe, így is tárolom.

A Reesee's a kedvenc csokim - meg minden ami mogyoróvajas - és ez egy egészségesebb alternatívája, általában ebéd vagy vacsora után szoktam belőle 1-2-t enni desszert gyanánt, van olyan jó, mint az eredeti. :)

2022. júl. 10. 13:14
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én olyankor joghurt, bele magok és méz.
2022. júl. 11. 06:50
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Világéletemben brutálisan nassolós voltam, gyakran volt, hogy ha egyszer elkezdtem enni, nem tudtam megálljt parancsolni. Amikor 2 éve elkezdtem kalóriákat számolni, akkor is kellett mindennap valami proteinszelet stb.

Amióta nagyon változatosan eszem (majdnem full növényi alapúan) és odafigyelek a mikrotápanyagbevitelre, azóta csak igen ritkán kívánom a nasit, és mivel megálljt tudok parancsolni, ezért nem kell annyira figyelnem, hogy feltétlenül kalóriaszegényebb édességbe nyúljak bele, ha egyszer megteszem.

Amúgy most nyáron a dinnye a mániám, meg az aldis less&tasty jégkrémből szoktam néha venni sated caramel ízűt, azt pár napig eszegetem. Általában pedig myproteines édességekhez nyúlok, ha mégis megkívánok ilyet.

2022. júl. 12. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!