Ki milyen édességet/sütit eszik amivel lehet csökkenteni a nasizási vágyat?
Én ebből csináltam meg a saját kedvenc receptemet. Az eredeti is el van írva, nyilván nem kell az utolsó két pont, csak véletlenül kétszer került bele.
Én annyit változtattam rajta, hogy tk lisztet használok, most akarom kilróbálni zabliszttel is, a vajat részben mogyoróvajjal helyettesítettem, illetve kevesebb cukrot teszek bele, mert nekem nem kell, hogy ennyire édes legyen. Szoktam csoki helyett kakaóport beletenni, vagy kókuszreszeléket, magokat. Konkrétan néha ez a reggelim, 2-3 db, plusz némi mogyoró, vagy gyümölcs, plusz fehérje shake. Néha a shakebe teszek chia magot, és/vagy fagyasztott gyümölcsöt.
1. Pépesített banán + kókuszreszelék, vagy ha nem annyira vonom meg a CH-t akkor pluszban zabpehely.
2. Cukormentes fehérjeszelet
3. Protein palacsinta (myproteines oldalon fennt van a recept és nekik külön keverékük is van hozzá) - általában magában, esetleg lekvárral, mogyoróvajjal.
4. Gyümölcsök - bármi, bármilyen mennyiségben amit megkívánok.
5. Proteines green smoothie
6. Rooibos ízesítetlen meleg tea - ez nagyon jól elveszi az édességre való sóvárgást, enyhén édes, de 0 kcal dology és mivel meleg és folyadék jól el is telít.
7. Chia puddig akármivel pl. magok, gyümölcs, magvajak.
Próbálok itt is magasabb fehérje, alacsonyabb CH-ra beállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!