Étvágyat hogyan lehet csökkenteni?
Koràbban én is szàmolgattam kalóriàt, nekem nem jött be. Sokat voltam éhes, rettegtem minden plusz kalóriàtól. A fogyàsom se igazàn ment. Ha fogytam 2-3 kilót , utàna több hónapra megàllt.
Nekem kompletten az segített hogy leszarom a kalóriàt, szénhidràtot levittem 80gramm körüli értékre - 95- öt nem lépem túl. Mellé több zsírt fogyasztok ami laktat és energiàt ad. Hozzà picit több fehérjét is eszem. Húsból ugyanannyit, csak mellé bejött a tojàs:)
Ezzel fogyok szépen 2 hónap/ 8kg mínusz. Nem éhezek, nem koplalok. Kalória nem izgat.
Mennyi a kalóriakereted? Nem túl kevés?
Igyál ilyenkor egy-egy pohár vizet.
De ha túl keveset eszel, akkor normálisan kell enni és akkor nem leszel éhes.
Nekem bevált a kalóriszámlálás, napi 1500 kcal a keretem (171 cm/84 kg-s nő vagyok, munkaidő kb felében ülök másik felében sétálok vagy állok) 4 hónapha kezdtem fogyózni ezalatt ment le 11 kg. Simán tudtam tartani eddig a keretet, nem okozott gondot, de a b12 amúgy is fokozza az étvágyat meg a gyógyszer tájékoztatója is írja ezt mellékhatásként. Sima pattogatott kukoricát megpróbálom, hátha egy kevés rágcsa segít meg akkor még több vizet iszom. A kalóriaszámlálást nem szeretném elhagyni, mert eddig ez ami tényleg működik meg amíg nem szedtem gyógyszert nem volt gond. Viszont ezeket a bogyókat szednem kell most 4-5 hónapig és tartok tőle hogy ennyire megnövekedett étvággyal visszaszedem a kilókat.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!