Az étvágyat mivel lehet csökkenteni?
Figyelt kérdés
5 kg-mot szeretnék fogyni,esténként szoktam futni de szeretnék kevesebbet is enni!Mivel tudom csökkenteni az étvágyamat?2008. júl. 26. 17:44
1/13 anonim válasza:
igyál sokat!!sokx, amikor azt érzed éhes vagy, valójában csak szomjazol,ha iszol ezzel 'becsaphatod' a szervezetedet...ráadásul telíted magad!!de ne cukrosakat igyál,csakis vizet!!
2/13 anonim válasza:
ja és hülyén hangzik, de a fogmosás is csillíptja az éhséget...
3/13 anonim válasza:
Igen a fogmosás nálam is bevált, és még a fogaim is szebbek lettek.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. júl. 26. 20:04
5/13 anonim válasza:
Meg ien tabletták is vannak étvágycsökkentésre valahol olvastam:)
6/13 anonim válasza:
Ha elkezdessz rágóznimikor éhes vagy azis nagyon jó!
nekem bevállt:)
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat kipróbálom őket :)
2008. júl. 27. 00:51
8/13 anonim válasza:
Meg egyél kisebb tányéról, és lassabban, ez ugye nem étvágycsökkentés, csak hamarabb jól tudsz lakni. Nekem is az volt a bajom, hogy túl sokat ettem, és állandóan éhes voltam, de mióta lassan eszem, azóta van olyan, hogy elfelejtek vacsorázni. Így tényleg csak akkor eszel, ha igazán éhes vagy.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi,ez tényleg igaz :)
2008. júl. 27. 11:58
10/13 anonim válasza:
SZIA! ÉN REDUCTILT SZEDEK. AZÓTA GYAKORLATILAG SOHA NEM VOLTAM ÉHES. NEKEM BEJÖTT. SOKAN RÉMÍSZTGETTEK DE ÁLDOM AZ ESZEM, HOGY NEM VETTEM BE A NEGATÍV ELŐÍTÉLETEKET. ELMÉLETILEG A HÁZIORVOS FELÍRJA. HA TÖBBET SZERETNÉL TUDNI RÓLA AKKOR PRIVIBEN MEGÍROM.
SZIA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!