ér valamit ha az erős nyomású zuhanyrózsával próbálom csökkenteni a narancsbőrömet?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 21:51
1/8 bix válasza:
nem. a narancsbőr zsír. a zsír energia, az energiát el kell égetni. szövetet nem fogsz tudni otthon roncsolni húsklopfolón vagy konyhakésen kívül. csináld ha ettől jobb, hatástalan lesz
2/8 A kérdező kommentje:
bocs ha kicsit furán van megfogalmazva. tehát ér valamit ha teljesen kinyitaom a csapot, és amikor erősen jön a víz, azt engedem a problémás területre?
2011. aug. 8. 21:54
3/8 A kérdező kommentje:
de az anticellulitisz krémeknek van hatása. ennek miért ne lenne?
2011. aug. 8. 21:56
4/8 anonim válasza:
Az a zuhanyrózsa érzem arrébb is szokott menni.
5/8 bix válasza:
ha működne a cellulitisz krém akkor lenne helyi fogyás. ami nincs. innentől az elved elbukott. nincs se krém se kapszula se mozgás ami helyi fogyást képes indítani. se neked se másnak.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
nekem volt egy cellulitisz krémem, ami nagyon nagyon működött! de kínszenvedés volt ha bekented, úgy mart, égetett, csípett, kipirosodott az egész hogy sírni tudtam volna...de a narancsbőr eltűnt, meg a rendes bőr is :-D (nem, ez csak vicc volt) ... (szerintem a zuhanyrózsa semmit sem ér... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!