Egy 28cm-es tonhalas pizza kb. hány kalória? Kevés tonhallal, sok rajta a sajt, az olvia és a kapribogyó, kevés erős chili. A tészta közepesen vastag.
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 11:32
1/10 anonim válasza:
Jobb lenne, ha a tonhal lenne sok. :)
A tészta és a sajt hízlal. Ha eszel egy szeletet, az belefér. Egy egész pizzát benyomni akkor is felesleges mohóság, ha nem fogyózol.
2/10 A kérdező kommentje:
Az egészen nem eszem meg, csak úgy a felét vagy a negyedét. De ez kisebb, mint a normál pizzák:)Számolgatni próbálom a kalóriákat, eddig 2 hét telt el, centiben mérhető a változás és persze mérlegen is, 1és fél kilót fogytam:)Ismerőseim szerint nem kéne, de kíváncsi vagyok, hogy milyen lennék, ha mindenből annyit ennék, amennyit lehet. Kiszámoltam és korábban legalább 2szer annyi zsírt és 3szor annyi cukrot vittem be a szervezetembe, mint szabadott volt... Rákaptam a citromos víz ivásra is, meg a nullkalóriás gyümölcsökre. Összeszámolva most már kevesebbet eszek, mint amennyit kéne és félek, h lassulni fog az anyagcserém. Ezért kéne néhány súlyosabb étel is, mert nekem napi szükségletem úgy kbre 1500kcal és hogy fogyjak akkor 1300kcalt kell bevinnem, de most már 1000kcalnál tartok naponta:S
2011. aug. 30. 11:46
3/10 anonim válasza:
hát eleve nem koplalni kéne és nem lenne gond. egyél lassú felszívódású minőségi kaját, ne pizzát..
4/10 A kérdező kommentje:
Nem azért kevés a kalóriabevitelem, mert koplalok, hanem mert alacsony kalóriatartalmú kajákat eszem és amit iszok, azok is kalóriamentesek meg a sok gyümölcs is kevés kalóriás.
2011. aug. 30. 11:56
5/10 anonim válasza:
Egy 8 szeletes pizza 2400kcal körül van.
7/10 anonim válasza:
Nullkalóriás gyümölcsök,mi? Álmodj királylány :D
8/10 A kérdező kommentje:
A koplalás nem azt jelenti, hogy éhezteted magad?:$ Mert én így nem éheztetem magam, csak nem eszem pukkadásig magam. A nullkalóriás gyümölcs alatt nem azt értem, hogy nincs benne kalória, hanem hogy a megemésztése több kalóriát igényel, mint amennyit bevittem a megevésével (görögdinnye, őszibarack, citrom, narancs, szőlő, alma stb.)
2011. aug. 30. 13:46
9/10 anonim válasza:
"a megemésztése több kalóriát igényel, mint amennyit bevittem a megevésével (görögdinnye, őszibarack, citrom, narancs, szőlő, alma stb.)"
Ez egyike a legnépszerűbb és legostobább fogykúrás MÍTOSZoknak. Számolgass kicsit utána, és tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon miért nem halt még senki éhen "normál kaja mellé túl sok alma" szindrómában.
10/10 anonim válasza:
A többi is hülyeség...nade a SZŐLŐ????? Jézusmáriám borogass... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!