Az étvágyat mivel lehet csökkenteni?
Figyelt kérdés
5 kg-mot szeretnék fogyni,esténként szoktam futni de szeretnék kevesebbet is enni!Mivel tudom csökkenteni az étvágyamat?2008. júl. 26. 17:44
11/13 anonim válasza:
A fogmosás szart sem ér..ha tényleg éhes vagy, fogmosás után is tudsz enni..Ami meg a rágózást illeti..Ugye a rágás savat termel, és ha nincs étel, amit szét tudna marni, a gyomrodat marja.Ez hosszutávon gyomorfekélyhez is vezethet.Volt már olyan, hogy ráhóztál és korgott a gyomrod?naugye.
Azt ajánlom, hogy ha rágózol, utána egyél, és akkor gyorsabban elégeti az ételt a szervezeted!
12/13 anonim válasza:
Én MATE COCIDO Taragüi teát iszok minden nap és ez valóban csökkenti az étvágyat. Ráadásul még élénkítő hatása is van, jobban tudok koncentrálni.
Petranova
13/13 anonim válasza:
a ragot en nem ajanlanam mert a ragas feltetlen reflex utjan kivaltja a gyomormirigyek mukodeset. ha amugyis hajlamos vagy tul sok savat termelni,tonkreteheted a gyomrod ha folyton ragozol. raadasul ha mar a gyomrod nekifog dolgozni, "elvarja" hogy tenyleg "kapjon" is vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!