Hogyan lehet csökkenteni az étvágyat? Valami otthoni praktika/ötlet?
Én minden decemberben ráállok a mikulás ajándékjaimra. No nem a csokikra, azokat körbekínálom az egész családnak...
Mandarint szoktam enni nagyon sokat. Finm is, a leve elnyomja az éhséget, a rost meg tisztítja a szervezetet.
Egy próbát megér;)
Van-e olyan kedvedre való elfoglaltságod, amivel el is felejted az evést? Sok izgalmas tevékenység létezik, valami hobbi például, mondjuk valami alkotás, mint festés, varrás, zeneszerzés, tanulás / igen, ilyen is van /. Tehát vond el a figyelmedet. Jóval többet nyerhetsz!
Sok sikert!
Hát egyetek.Ha éhesek vagytok,nem táplálkoztok megfelelően.Osszátok el az étkezéseket öt felé,ahogy az oviban is szokták.Reggelire tápláló,lassan felszívódó szénhidrátot egyetek(barna,rozs,magvas,korpás pékárúk).Tízórai lehet joghurt,puding ,kefír,egy kicsi édesség is lecsúszhat ilyenkor.Ebédelni is bőségesen kell,rendes főtt ételt.Uzsonnára lehet zöldség, gyümölcs.Vacsorára hal,vagy csirkehús minimális zsíradékban sütve,grillezve,vagy puffasztott rizs,búza,felvágottal,zöldséggel.
Ha minden nap normálisan esztek ötször,mindenstükséges tápanyagot bevisztek a szervezetetekbe,akkor nem lesztek Éhesek.
Én is így csinálom,és ez jó fogyókúra.Okos táplálkozással nem lehet ÉHEZNI.
Mellette megfelelő mozgás,és lelehet fogyni.
Sok sikert,és jó étvágyat.
Egy sikeres fogyózó.
Szia!
Én mikor fogyiztam szedtem egy táplálékkiegészítőt, amitől nem voltam éhes. Bevált nagyon, mert fogytam is a segitségével.
Ha érdekel megirom a nevét.
Szép napot!
Reductil. Az éhségérzetet gyakorlatilag azonnal "kikapcsolja". Csak receptre kapható szerencsére, de egyébként is olvass utána, hogy szedheted-e. Pl. itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__9..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!