Egy két napra hatásos az Adipex? Elveszi az étvágyat?
Pár napig nagy családi vendégségek lesznek,kertiparty, sütik,torták szalonnasütés stb stb.
Fél éve diétázok sikeresen,már nagyjából el is értem a célomat. De most úgy érzem hogy nem tudnám megállni hogy ne egyem tele magam ezekkel a finomságokkal. Ráadásul mostanába egyre többet nasizok és eszem zsírosabb ételeket.Jólenne picit visszafogni valahogy. Az akaraterőm az eltelt fél évben már szinte teljesen elhegyott...
A kérdés az ha ma meg holnap beveszek egy egy szem adipexet akkor már aznap elveszi az étvágyamat vagy folyamatosan kellene szedni?
Eszem ágában sincs folyamatosan szedni csak gondoltam ezt a pár napot könnyíthetné meg kicsit.
Sportolni sportolok heti 4-5órát,mielőtt még kapnám az oltást :)
azon nem segít ha unalomból, stresszből stb nasizol!!
márpedig amit leírtál az ilyesmi
csak a tényleges étvágyat veszi el!!!
hosszú távon nem is ajánlott eléggé felemeli a pulzust, kicsit olyan mintha energiaitalt innál
eléggé felpörget:O
de néha-néha belefér
Egész jól túléltem az első napot :)
Kicsit később,3-3,5 óra mulva éreztem a hatást,tényleg nem kívántam az ételt,igaz ettem mert "kellett",de jóval kevesebbet mint amit a bogyó nélkül felfaltam volna.
Sőt az edzést is sokkal jobban bírtam,alig tudtam abbahagyni. A pulzusomnak is jót tett,felment kemény 51re nyugalmi állapotban :)
Viszont nem tudom hogy a bogyó miatt,de alig bírtam aludni,legszívesebben futottam volna este is. De szerencsére most nem vagyok fáradt.
Ma még beveszek egyet,aztán csak Karácsonykor találkozunk megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!