Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy két napra hatásos az...

Egy két napra hatásos az Adipex? Elveszi az étvágyat?

Figyelt kérdés

Pár napig nagy családi vendégségek lesznek,kertiparty, sütik,torták szalonnasütés stb stb.

Fél éve diétázok sikeresen,már nagyjából el is értem a célomat. De most úgy érzem hogy nem tudnám megállni hogy ne egyem tele magam ezekkel a finomságokkal. Ráadásul mostanába egyre többet nasizok és eszem zsírosabb ételeket.Jólenne picit visszafogni valahogy. Az akaraterőm az eltelt fél évben már szinte teljesen elhegyott...

A kérdés az ha ma meg holnap beveszek egy egy szem adipexet akkor már aznap elveszi az étvágyamat vagy folyamatosan kellene szedni?

Eszem ágában sincs folyamatosan szedni csak gondoltam ezt a pár napot könnyíthetné meg kicsit.

Sportolni sportolok heti 4-5órát,mielőtt még kapnám az oltást :)

2011. szept. 24. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem hamisítvány, akkor a bevétel után max 1-2 órával már hat a legelső szem is. A mellékhatásokkal azért számolj, lehet (bár nem biztos), hogy jobban elcseszik a vendégségek élvezhetőségét, mint a kaján való görcsölés.
2011. szept. 24. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:

azon nem segít ha unalomból, stresszből stb nasizol!!

márpedig amit leírtál az ilyesmi

csak a tényleges étvágyat veszi el!!!

hosszú távon nem is ajánlott eléggé felemeli a pulzust, kicsit olyan mintha energiaitalt innál

eléggé felpörget:O

de néha-néha belefér

2011. szept. 24. 11:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Na a pulzusomon dobhatna jócskán,nyugalmi állapotban 36-38. Én írtam ki tegnap ezzel kapcsolatban kérdést...
2011. szept. 24. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Tyű, valami betegség jele lehet az ennyire alacsony pulzusszám, nem természetes, tehát még akár rizikósabb is lehet a gyógyszer. Lehet, hogy a közérzeted javul, és egyszerűen energikusabb és szomjasabb leszel, de az is, hogy veszélybe sodrod magad, nem lehet kiszámítani, nem tudni ezt mi okozza nálad. De éhes biztos nem leszel, ha csak ez a lényeg.
2011. szept. 24. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:
drog, persze hogy használ. de bassz.uk szét a testünk, úgy sincs akaraterőnk, meg balf,aszok vagyunk egészséges táplálkozáshoz..
2011. szept. 24. 18:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Egész jól túléltem az első napot :)

Kicsit később,3-3,5 óra mulva éreztem a hatást,tényleg nem kívántam az ételt,igaz ettem mert "kellett",de jóval kevesebbet mint amit a bogyó nélkül felfaltam volna.

Sőt az edzést is sokkal jobban bírtam,alig tudtam abbahagyni. A pulzusomnak is jót tett,felment kemény 51re nyugalmi állapotban :)

Viszont nem tudom hogy a bogyó miatt,de alig bírtam aludni,legszívesebben futottam volna este is. De szerencsére most nem vagyok fáradt.

Ma még beveszek egyet,aztán csak Karácsonykor találkozunk megint.

2011. szept. 25. 09:33
 7/8 anonim ***** válasza:
nézd.. senki sem mondta, hogy a drog hatású anyagok rossz dolgok (vagy mondta? mekkora egy idióta..) de az egészségnek nem tesznek jót, az biztos :)
2011. szept. 25. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
igen a nem-alvásos dolog is az ADIPEX hatása:)
2011. szept. 25. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!