Úgy is hatásos a Norbi Update, hogy ha csak az étrendemen változtatok és nem sportolok mellette?
Igen, a legnagyszerűbb fogyás mindig a magasról teszünk rá-hozzáállással érhető el. Gőzöm sincs mit takar a tutibiztosnorbiféle fogyókúrás étrend, de meséld már el hogyan akarsz zsírt égetni sport nélkül?
Maradjunk annyiban, hogy az ilyeneket meghagyjuk a birkáknak és két dolgot csinálsz: 1, Rendberakod az étrended. Fehérje, szénhidrát, zöldség, gyümölcs, ásványi anyag utánpótlás, vitamin stb. Az éhezést felejtsd el. 2, Nekiállsz rendszeresen sportolni, lehetőleg ne csak egy dolgot. Sprint/kocogás, úszás, súlyzós edzés, gimnasztika. Az teljesen más kérdés, hogy miután (!) hozzászoktattad magad a rendszeres testmozgáshoz, szedhetsz zsírégetőt. De ha büdös a munka, kövér maradsz.
Első válaszoló, azt sem tudod, mennyire túlsúlyos az illetve azt sem, hogy mennyire rohanós az élete. Nem kell mindjárt lehordani egy idegent a sárga földig!
Kérdező, ha ülőmunkát végzel és panellakó vagy (20 lépéssel körbejárod az egész házat), anyáddal élsz, aki mindent megcsinál helyetted, stb., akkor mindenképp rá kellene szoktatnod magad a mozgásra.
Én pl. egyedül végzem a házimunkát egy kurv@ nagy házban, ráadásul annyi házi kedvencünk van, a kib@szott nagy udvarunkban, hogy napi 1-2 óra az ellátásuk, mindemellett nincs kedvem többet sportolgatni, mint napi fél óra séta vagy kerékpározás és 20-30 perc R.Réka torna. És ettől függetlenül egyre kevesebb felesleg van rajtam.
Az update-t hogy fogod megoldani? Olyan kajákat veszel, vagy egyszerűen betartod a kódokat és magadra főzöl? Én az utóbbira biztatlak.
A fogyásban valójában egészen kicsi a mozgás szerepe, ezért igen, úgy is hatásos.
Sportolni inkább az egyéb egészségügyi előnyei miatt éri meg - no meg, ha nagyobb súlytól akarsz megszabadulni (>10 kg), akkor azért is érdemes, hogy ne ereszkedjen meg a bőröd, feszes maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!