Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kalóriadeficitben megállt a...

Kalóriadeficitben megállt a fogyás 2 hónapja. Normális ilyen hosszú stagnálás?

Figyelt kérdés

Mindig kalóriadeficitben vagyok, mert fizikai munkát végzek, és ha akarnék, sem tudnék annyit bevinni, amennyit elégetek, pláne nem többet.

Amikor elkezdtem ezt a munkát, két szakaszban fogytam 8 kilót (5 kg után volt pár hét megállás).

Most viszont már kb. két hónapja stagnál. Az alakom változik, kicsit átrendeződött a testem, de kilóra nem vagyok kevesebb.

Az a kérdésem, hogy normális-e, hogy ilyen sokáig stagnál, és szerintetek várható-e, hogy még újra be fog indulni a fogyás?

2022. febr. 27. 13:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Azt se felejtsd el, hogy ahogy fogysz, az alap anyagcseréd is csökken, szóval ami a kezdet kezdetén deficit volt, az lehet, hogy már csak súlytartó. Én is soknak érzem az 1800-at, plusz az égetés is lehet becsapós. Bár amit leírtál, az tényleg rengeteg égetésnek tűnik... Egyébként nekem ezzel a "deficitben nincs izomépítés" dologgal vannak fenntartásaim. Lehet, hogy matematikailag, biológiailag, fizikailag lehetetlen, de én akkora muszklikat növesztettem a lábamra 1300 kcal mellett, hogy csak pislogok. És kilóban nekem is nagyon lassú a változás, viszont a centik és a zsír-izom arány szépen alakul. Esetleg vegyél olyan mérleget, ami ezt is mutatja. Nem mérnek pontosan ezek az eszközök, de a tendencia szépen kijön rajtuk (legalább konzisztensen sz.rul mérnek xD)
2022. márc. 3. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!