Mit csináljak hogy újra beinduljon?
Figyelt kérdés
Eddig fogytam 14 kilót másfél hónap alatt viszont most teljesen megállt a fogyásom és nem tudom miért már több mint egy hete stagnál sőt többet is mutat A mérleg fél kilóval. Ugyanúgy csinálok mindent mint eddig az étkezésemben. Olvastam hogy lehet segítene hogyha egy kicsit több kalóriát vinnék be úgyhogy egy nap volt hogy többet ettem 300 kalóriával de ugyanúgy nem változott semmi. Jelenleg 1400 kalóriát fogyasztok egy nap. Feladni nem fogom de rohadtul idegesít. Valaki esetleg járt már így ? Valami segítséget kérhetnék hogy mégis mit tegyek!?2021. okt. 27. 07:07
2/7 anonim válasza:
14kg 6hét alatt? Az egészségtelenül gyors, koplalós fogyással érhető el, ha nem vagy több száz kiló, s ebbe fáradhatott bele a szervezeted.
3/7 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló. 126 kg-val indultam. Egyáltalán nem koplalok. 4x eszem egy nap. Reggeli , ebéd , uzsonna és vacsora. Pl a mai napom. Reggeli: 150 gramm virsli, Ebéd:100 g brokkoli, 60 g.rizs, 160 g csirkemell. Uzsonna: 1 alma. Vacsora: ugyan az mint az ebéd. És nem vagyok éhes. Változatosan eszem. Minden nap mást. És minden nap eszem zöldséget. Nem eszem cukrosat. Kivéve nagy ritkán egy olcsó túrórudit. De azt is kereteken belül. Nem eszem kenyeret, fehélisztes dolgokat. Mindenből zsírszegényt. Mindent mérek. Maximum de akkor nagyon kirugok a hámból 130 g szénhidrátot. Max 60 g zsírt és 100-160 g fehérjét. Hetente 2-3x tornázom. Mondjuk most el maradt ezen a héten. De mentségére szóljon hogy kertet téliesítettem.
2021. okt. 27. 10:01
4/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt a gondom 1 hónappal ezelőtt, teljesen megálltam a fogyásban. Aztan úgy alakult, hogy elmentunk a párommal egy hotelba 4 napra pihenni. Egy percet sem mozogtam a pihenés alatt és 4 napig 2500-3000 kcalt ettem, ittam, mulattam. 2-3 napig a mérleg 3kilóval többet mutatott, majd utána újra megindult a fogyás nálam.
Mindenképp azt javaslom, hogy ha nem is 4 napig, de legalább 1-2 napig tarts csaló napot és ne 300-al egyél többet, hanem mondjuk 1000-1500 kcallal. Sok sikert!
5/7 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mindegy mit eszem?
2021. okt. 28. 09:24
6/7 anonim válasza:
Persze, lényegtelen mit eszel. Egyél valami olyat, amit szeretsz és legyél olyan 2000-2500 kcal között. Nekem tökéletesen bevált.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget ☺️
2021. okt. 28. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!