2hete napi ~900 kalóriát eszek naponta, az első 1hétben lement 4 kiló azóta viszont stagnálok, pillanatnyi stagnálás lehetséges?
Az első hét se tényleges fogyás volt, csak lement a víz meg salak.
Egyél többet és mozogj. 10-20 perc is segít, olyan meg nincs h ennyi időd sincs
Majd ha 2-3 hónapig csinálod akkor nézd meg hogy haladsz. Pár hét ló***. Nem értem mért hiszi mindenki hogy pár hét alatt elérhet valamit.
Nem tudom hány kiló vagy, de szerintem ha ülőmunkát is végzel, és tényleg van rajtad túlsúly, akkor is 1200-al is simán tudnál fogyni. Sőt, még többel is. Mert az tök jó, hogy te 900 kalóriát elégnek érzel, de attól az még nem feltétlen elég a szervezetednek.
Amúgy én egy csomó ideig 1500-1600 kalóriával fogytam, és mindennap kb. ugyanannyit vittem be. Elkezdett stagálni viszont a súlyom, és ezért kezdtem el minden nap más mennyiségű kalóriát enni. Szóval első nap 1556 kalóriát, második nap 1244-et, harmadik nap 1870-et, utána 1556-ot, utána 1400-at, utána 1711-et, majd 1556-ot. Ezt neten egy kalkulátorral néztem. Ilyen kalkulátorokat zig zag néven találsz interneten. Szóval lényegében ugyanannyi kalóriát viszel be egy héten, mint amúgy, viszont egyik nap többet, máskor kevesebbet. Így elvileg hatásosabb a fogyókúra, mert nem szokik hozzá a szervezeted az adott kalóriamennyiséghez.
Ezt azért írtam le, mert nekem ez segítette, hogy újra beinduljon a fogyásom, de ettől függetlenül a 900 kalória kevés, növelni kell azt mindenképp.
Basszus én az elmúlt két hétben szintén kb. ennyi kalóriát vittem be, de csak azért, mert kegyetlenül beteg voltam, alig bírtam felkelni az ágyból, abszolút nem volt étvágyam, a torkom is fájt, főleg, ha nyeltem.
És fogytam jelentősen, legalább 5 kilót. (Nem mérem magam, de az eddig passzos ruháim most szinte túl nagyok rám.)
Viszont eszembe nem jutna fogyókúraként csak ennyit enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!