Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2hete napi ~900 kalóriát...

2hete napi ~900 kalóriát eszek naponta, az első 1hétben lement 4 kiló azóta viszont stagnálok, pillanatnyi stagnálás lehetséges?

Figyelt kérdés
Biztosan nem eszek többet, ez látszott az első héten is és azóta is ugyanannyit eszem mégsem fogytam már egy hete. Érdemes valamit változtatni vagy kitartóan folytatni kell és jönni fog az eredmény?
2021. aug. 4. 16:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Ameddig tudsz mozogni addig nem kell semmit tenni. De ha már nem tudsz felkelni az ágyadból, akkor kezd el növelni a bevitelt.
2021. aug. 4. 16:43
 2/24 anonim ***** válasza:
66%
Nem kizárt, hogy a túl kevés kalória miatt raktározó üzemmódba kapcsolt a szervezeted, előbb utóbb lehet megint beindul de ez szerintem borzasztó kevés, nem fenntartható.
2021. aug. 4. 16:49
 3/24 A kérdező kommentje:
Igazából ülőmunkát végzek, nincs időm a mozgásra ezért választottam a kevés kalória bevitelt, viszont szeretnék tovább fogyni. Nem érezném egyáltalán, hogy éheznék, szeretném még egy darabig folytatni ezt a napi~900 kalóriát, aztán ha úgy érzem hogy nem elég növelek mindenképpen.
2021. aug. 4. 16:55
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Ezzel csak az a probléma, hogy tönkreteszed a hormonháztartásod, éhezel, teljesen jól működik a min. 1200kcal.
2021. aug. 4. 16:59
 5/24 anonim ***** válasza:
92%

Az első hét se tényleges fogyás volt, csak lement a víz meg salak.

Egyél többet és mozogj. 10-20 perc is segít, olyan meg nincs h ennyi időd sincs

Majd ha 2-3 hónapig csinálod akkor nézd meg hogy haladsz. Pár hét ló***. Nem értem mért hiszi mindenki hogy pár hét alatt elérhet valamit.

2021. aug. 4. 17:32
 6/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom hány kiló vagy, de szerintem ha ülőmunkát is végzel, és tényleg van rajtad túlsúly, akkor is 1200-al is simán tudnál fogyni. Sőt, még többel is. Mert az tök jó, hogy te 900 kalóriát elégnek érzel, de attól az még nem feltétlen elég a szervezetednek.

Amúgy én egy csomó ideig 1500-1600 kalóriával fogytam, és mindennap kb. ugyanannyit vittem be. Elkezdett stagálni viszont a súlyom, és ezért kezdtem el minden nap más mennyiségű kalóriát enni. Szóval első nap 1556 kalóriát, második nap 1244-et, harmadik nap 1870-et, utána 1556-ot, utána 1400-at, utána 1711-et, majd 1556-ot. Ezt neten egy kalkulátorral néztem. Ilyen kalkulátorokat zig zag néven találsz interneten. Szóval lényegében ugyanannyi kalóriát viszel be egy héten, mint amúgy, viszont egyik nap többet, máskor kevesebbet. Így elvileg hatásosabb a fogyókúra, mert nem szokik hozzá a szervezeted az adott kalóriamennyiséghez.

Ezt azért írtam le, mert nekem ez segítette, hogy újra beinduljon a fogyásom, de ettől függetlenül a 900 kalória kevés, növelni kell azt mindenképp.

2021. aug. 4. 17:32
 7/24 anonim ***** válasza:
89%
Ez irtó kevés! Tok mindegy hány kiló vagy még hány cm . Ez nagyon nagyon kevés. Neis csodálkozz szerintem. 1400 alá nem szabad menni semmiképp mert akkor az történik amit épp át élsz. És ha többet eszel hízni fogsz , muszáj elölről kezdened és mozgás kell. Olyan nincs,hogy 30 perces kardiora otthon pl. Nincs időd. Kifogás. Én 3muszakos munka mellett 1500 kaloriaval plusz heti 3-4 alkalom 30.perces tornával fogytam .
2021. aug. 4. 18:58
 8/24 anonim ***** válasza:
64%
Ez nagyon kevés, egyetértek. Átkapcsoltál éhező-raktározó üzemmódba. Sürgősen kezdj el többet enni és sportolni mert tönkreteszed magad :/
2021. aug. 4. 19:23
 9/24 anonim ***** válasza:
86%

Basszus én az elmúlt két hétben szintén kb. ennyi kalóriát vittem be, de csak azért, mert kegyetlenül beteg voltam, alig bírtam felkelni az ágyból, abszolút nem volt étvágyam, a torkom is fájt, főleg, ha nyeltem.

És fogytam jelentősen, legalább 5 kilót. (Nem mérem magam, de az eddig passzos ruháim most szinte túl nagyok rám.)

Viszont eszembe nem jutna fogyókúraként csak ennyit enni.

2021. aug. 4. 20:11
 10/24 anonim ***** válasza:
83%
Olyan nincs,hogy gyorsan akarsz fogyni... gondolom ez volt a cél. Viszont most csak ártott magadnak . Tudom nehéz kívárni és normálisan mozogni/ÉTKEZNI Viszont hidd el a türelem rózsát terem . És ez így is van. Enis szinte eheztettem magam mint te kb. Mert ez már azon a szinten van . És sok év után rajottem nincs értelme..! :) és inkább apró léptekkel de biztosan haladtam a célom felé. Igazából 15kg feleslegem volt ami 5honap alatt le.is ment. Nemis olyan lassan bele gondolva. Es azóta is mozgok és tartom a súlyom. :) néha meg eszek egy fel pizza ,meki,fagyi (csaló napok) de itt életmódot kell váltani nem diéta meg eheztetes. :)
2021. aug. 4. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!