Napi 600 kalória bevitelével sem fogyok?
Figyelt kérdés
Napi 600-650 kalóriát eszek már hónapok óta. Az elején le is adtam pár kilót egészen kb. 2 héttel ezelőttig amikor egyszerűen nem mozdul a mérleg. Miért lehet ez?2020. okt. 29. 22:14
1/21 anonim válasza:
Én meg már levegőt se veszek hónapok óta, mégis hízom...
2/21 anonim válasza:
Mert a szervezeted éhezik és ezért raktaroz. Ha le is fogynál így, két pillanat alatt fogod visszahízni a leadott kilók dupláját. A hiánybetegségekről és arról,hogy mennyire egészségtelen amit csinálsz, inkább már nem is beszélek...
3/21 anonim válasza:
Egyél sok almát! Én azzal fogytam le régen! Egy nap egyszer ettem ebédet délben, reggelire meg vacsorára egy alma! Mivel nagyon sok rost can az almában ezert a szervezet nehezen bontja le, sok kaloriat felhasznal ra, tobbet mint az almaban van. Es meg egeszseges is! En igy fogytam egyszer fel ev alatt kb.25 kilot.
4/21 anonim válasza:
Na vajon miert?
Ilyen emberek setalnak el mellettem az utcan nap mint nap bas’ki. “Hallod, en 600 kaloriat viszek be egy nap, szerinted mi a gond?” Eszem megall tőletek. Veletlenul sem kene inkabb normalisan enni es sportolni, ugye? Ilyenkor legszivesebben torolnem ezt a krva gyakorit, mert minduntalan az jut eszembe hogy milyen kiba’zott hul’e emberek vannak a vilagon.
5/21 anonim válasza:
Az alma nagy része víz, a többi meg szénhidrát, elhanyagolható mennyiségű rosttal. A tápanyagtartalma is szegényes, ha csak ezt eszed. Lehet, hogy nem ártana átgondolni az alma-kúrát.
6/21 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy a rostban gazdag étrend pont azért előnyös, mert a rostot a szervezeted nem bontja le...
8/21 anonim válasza:
És mikor voltál utoljára wc-n? Ennyi kalóriával még a salakanyagok sem távoznak, csak parkoltatod magadban. Ha normálisan ennél már sokkal előrébb tartanál a fogyásban. Írj adatokat!
9/21 anonim válasza:
Kezdj fotoszintetizálni. Tuti módszer.
10/21 anonim válasza:
túl keveset eszel, inkább mozogj. kompótos tálkából egyél lassan, megrágva kevesebbet, de normális kaját, akkor fogyni fogsz. Nekem is ez vált be, mert nekem már nem volt önuralmam a diétához, nem ment. Ezért eldöntöttem, hogy mostantól azt eszem amit szeretek, csak kisebb adagot és mellé sportolok a mozgás öröméért, azt amit szeretek, még akkor is ha nem fogyok le. Csodák csodájára elkezdtem fogyni, pedig már lemondtam róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!