Napi 600 kalória bevitelével sem fogyok?
Ez a mennyiség nagyon nagyon kevés 😔
Mért éhezteted magad ?
Nem lenne könnyebb 1600-1800 kalória között enni + mellé sportolni ?
Nem olyan sportot kell választanod, amit utálsz csinálni, hanem olyat amitől boldog leszel és élvezettel csinálod. Ez a sport/mozgásforma lehet bármi!
Foci, tánc, hosszabb kutyasétáltatás az erdőben, kerékpározás, séta + közben zenehallgatás, szinte bármi, csak az a lényeg hogy mozogjál.
Ráadásul ezt már hónapok óta csinálod😟, én már meghaltam volna ha napi 650 kalóriát vinnék be.
Szerintem kezd el szépen fokozatosan fentebb vinni a kalóriák számát egészen 1500-1800 kalóriáig és kezdj el keresni egy olyan mozgásformát amit szívesen csinálsz!
Szia!
Ha 600 kalóriát eszel hónapok óta, csoda hogy nem a kórházban vagy. Egy 6 évesnek is többre van szüksége ennél. [link]
Ide írd be az adataidat, megmutatja hogy mennyit kalóriát kell enned a súlyod megőrzéséhez, ill. csökkentéséhez, növeléséhez. Ha napi 1000 kalóriánal kevesebbet viszel be, a tested éhező üzemmódba kapcsol, azt hiszi nincs elegendő táplálék számodra, így azt a keveset is amit beviszel, zsírként raktározza el. Ha ez után a 600 kalóriás kis "diéta" után újra elkezdesz normálisan enni, visszahízol az eredeti súlyodra, ha nem többre, ugyanis a tested hírtelen sok táplálékhoz jut, és elraktározza, ha esetleg később újra éhezés érne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!