Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 600 kalória bevitelével...

Napi 600 kalória bevitelével sem fogyok?

Figyelt kérdés
Napi 600-650 kalóriát eszek már hónapok óta. Az elején le is adtam pár kilót egészen kb. 2 héttel ezelőttig amikor egyszerűen nem mozdul a mérleg. Miért lehet ez?

2020. okt. 29. 22:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem hiszem el. Nezd meg pl. a youtubeon Lose a Stone in 21 Days with Michael Mosley. Ott 1000 kalorias napi keretuk van es 21 nap alatt mindenki fogy legalabb 5 kilot. Persze nekik volt mibol, ha te 40 kg vagy most, akkor lehet
2020. okt. 30. 07:37
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
Azért mert éhezik a szervezeted és raktároz ahogy az első is mondta. Ha fogyni akarsz segítséggel állíts össze egy normális diétás étrendet megfelelőt kaloria számmal. De ez nem fogyókúra amit te csinálsz hanem éhezés, ezzel nem fogsz tartósan lefogyni se ráadásul nagyon egészségtelen.
2020. okt. 30. 08:12
 13/21 Lena7 ***** válasza:
93%

Ez a mennyiség nagyon nagyon kevés 😔

Mért éhezteted magad ?

Nem lenne könnyebb 1600-1800 kalória között enni + mellé sportolni ?

Nem olyan sportot kell választanod, amit utálsz csinálni, hanem olyat amitől boldog leszel és élvezettel csinálod. Ez a sport/mozgásforma lehet bármi!

Foci, tánc, hosszabb kutyasétáltatás az erdőben, kerékpározás, séta + közben zenehallgatás, szinte bármi, csak az a lényeg hogy mozogjál.

Ráadásul ezt már hónapok óta csinálod😟, én már meghaltam volna ha napi 650 kalóriát vinnék be.

Szerintem kezd el szépen fokozatosan fentebb vinni a kalóriák számát egészen 1500-1800 kalóriáig és kezdj el keresni egy olyan mozgásformát amit szívesen csinálsz!

2020. okt. 30. 08:32
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Mozogni kell valamit. En sem eszek sokat, nem a fogyozas miatt, hanem mert se idom osszedobni kajat napi tobbszor, se kedvem, igy kb egyszer eszem egy nap, normalis adagot, osszessegeben szerintem az 1000 kaloriat nem erem el. De mozgok eleget, igy fogyok. Anelkul ketlem, hogy tortenne barmi is.
2020. okt. 30. 13:34
 15/21 anonim ***** válasza:
3%
Nyugodtan lepontozhatjátok az alma kúrámat, de 25 kiló minusz az 25 kiló minusz.
2020. okt. 30. 14:12
 16/21 anonim ***** válasza:
73%
#15 Lehet, hogy nem az almakúrádat pontozták le, hanem a rossz információkat. Az almában alig van rost, a növényi rostokat meg egyébként sem tudod megemészteni, tehát kalóriába sem kerül, viszont nem is ad. A negatív kalória meg városi legenda.
2020. okt. 30. 14:25
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
#15-ös Szuper, csak szétcseszted a hormon háztartásod, a tápanyag hiánnyal és az éhezéssel. Mennyi ideig tudtad tartani? Azóta hányszor fogytál-híztál, milyen áron? Elégedett vagy most a testeddel?
2020. okt. 30. 14:29
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Ha 600 kalóriát eszel hónapok óta, csoda hogy nem a kórházban vagy. Egy 6 évesnek is többre van szüksége ennél. [link]

Ide írd be az adataidat, megmutatja hogy mennyit kalóriát kell enned a súlyod megőrzéséhez, ill. csökkentéséhez, növeléséhez. Ha napi 1000 kalóriánal kevesebbet viszel be, a tested éhező üzemmódba kapcsol, azt hiszi nincs elegendő táplálék számodra, így azt a keveset is amit beviszel, zsírként raktározza el. Ha ez után a 600 kalóriás kis "diéta" után újra elkezdesz normálisan enni, visszahízol az eredeti súlyodra, ha nem többre, ugyanis a tested hírtelen sok táplálékhoz jut, és elraktározza, ha esetleg később újra éhezés érne.

2020. okt. 30. 16:25
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
17, nem csesztem szét vele semmit, de nagyon kövér voltam már. És nem csak almát ettem minden nap ebédeltem átlag mennyiséget. Persze nasit száműztem, helyette volt az alma. Fél évig sikerült. Ez már jopar eve volt, de ha akkor nem fogyok 25 kilot most is dagadt lennék. 175 cm vagyok és kb. 63 kg, és szerintem ez rendben van
2020. okt. 30. 17:44
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
Kár beléd az a 600 is, ha ilyen buta vagy. Koplalással csak a szervezeted kezd el tartalékolni mert okosabb mint te.
2020. okt. 30. 21:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!