Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat ettem ma?

Szerintetek sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Reggel : 1,5 ek lecsó, 1 pirítós, 2 főtt tojás

Ebéd: olyan nagy pogácsának a fele, egy evőkanál bab

és most vacsira : 1 pirítós és egy tojás

Rettentő soknak érzem.

Hány kalória lehet?

Osztást nem kérek csak választ légyszi

2016. júl. 22. 18:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%
Hagyjátok! Nem kár érte.
2016. júl. 22. 18:41
 12/28 anonim ***** válasza:
96%

"De ne okoskodjon senki légyszi hogy ne így fogyjak mert majd én eldöntöm."

Hát akkor cseszd meg b @szki! Ki a szart érdekel, hogy hogyan teszed tönkre a szervezetedet. Igen, baromi sokat ettél, ezentúl táplálkozz fénnyel. Ostoba...

2016. júl. 22. 18:45
 13/28 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem sok, hanem kevés.

Ha rettentő soknak érzed, akkor már útban vagy egy jó kis étkezési zavar és testképzavar felé.

2016. júl. 22. 18:45
 14/28 A kérdező kommentje:
Akkor meg minek írsz? De nem tudom mit nem értetek azon hogy ne akarjatok győzködni. Ha ennyit nem vagytok képesek felfogni hogy eny nyamvadt kérdésre válaszoljatok akkor hagyjuk is az egészet. Kb 3x írtam le hogy ne győzködjetek. Nem ez a kérdés hogy hogy fogyjak le ,nem tanácsot kértem hanem egy egyszerű kérdést tettem fel. Fogyjatok ti is ahogy akartok, én is úgy teszem.
2016. júl. 22. 18:47
 15/28 A kérdező kommentje:
*egy
2016. júl. 22. 18:47
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Minek kérdezel, te szerencsétlen anorexiás (inkább hisztis amúgy), ha minden válaszolónak csak beszólsz utána, hogy hagyjanak békén!?
2016. júl. 22. 18:51
 17/28 A kérdező kommentje:

Azért mert nem a kérdésre válaszoltok. Azért szólok be. Oké hogy ti itt élitek ki a komplexusotokat és megakarjátok váltani noname a világot de én meg nem vagyok rá kíváncsi. Egy rohad**k kérdést tettem fel. De eddig körülbelül 1 normális válasz jött.

Mindegy..

2016. júl. 22. 18:53
 18/28 anonim ***** válasza:
95%

Minek tettél fel kérdést? Te, a nagy tapasztalt fogyókúrázó!? Azt írod, biztosan tudod, hogy nem fogod visszaszedni. Akkor hogy lettél tapasztalt fogyókúrázó? Csak nem úgy, hogy folyamatosan, koplalsz, visszahízol, éhezel, megint visszahízol. Hmm?

Ez a válasz kielégítő?

A kajád baromi kevés, ráadásul a tojást leszámítva szar is.

2016. júl. 22. 18:56
 19/28 A kérdező kommentje:
2 évig tartottam a 60 kilómat. Sőt bocsi 3 évig majd jött az érettségi tavaly és ott az idegeskedés miatt szedtem fel sokat és mert zabáltam. Nem a jojo meg ilyen baromságok miatt. Hanem mert rendesen zabáltam. Egészen addig egészségesen étkeztem, mert koplalás után áttértem az egészséges életmódra és most is ez a célom.
2016. júl. 22. 18:58
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, akkor csináld. Majd ha eléred a kívánt súlyt, és elkezdesz újra rendesen étkezni, kiderül, hogyan reagál a szervezeted.
2016. júl. 22. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!