Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma nagyon sokat ettem, mit...

Ma nagyon sokat ettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Reggelire: egy közepes méretű burrito

Ebédre: egy szelet rántotthús( a panírnak egy részét leszedtem)+ egy kis krumplisaláta

Meg ma megittam fel liter kólát :(

Tudom, hogy ez nagyon sok és egészsételen

De mit tehetnék,hogy lemozogjam?

2016. júl. 3. 14:54
 1/8 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
hát mit tegyél hogy lemozogd ?? hat fuss sportolj stb de a kola az foszforsavat tartalmaz akarcsak rengeteg udito...és az a csontodbol a kalciumot kivonja,igy a fogaidbol is...kalciumrablonak hivjak az orvosok...hát nem csak azért mérgező a kola mert egy mereg...ne élj együtt ilyenekkel...kola..cigi..alkohol...ugyan...inkabb sportolj valamit ami tetszik neked pl kosar vagy valami...a jatek az jo es meg mozogsz is....
2016. júl. 3. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Amúgy ritkán iszom kólát,de ma valahogy nagyon megkívántam:(
2016. júl. 3. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Oké, tényleg nem egy tipikus fogyókúrás étrend DE szerintem túlzás azt mondani, hogy "nagyon" sokat ettél (mielőtt azt hinnéd, hogy valami 110 kilós, hihetetlen étvágyú nő vagyok, 54 kiló a súlyom).

Felesleges a bűntudat -tanulj belőle, hogy igen, most kicsit kilengtem (de egyébként a héten KELL egy pihenő nap, a normális fogyáshoz), és kész.

Szerintem még picit várj a mozgással, igyál teát, vagy aludj egy kicsit, a lényeg az, hogy pihenj. Pár óra múlva egy nagyobb séta, vagy egy 30 perces edzés (+ nyújtás és bemelegítés) tökéletes erre a célra.

Ahhoz, hogy reggel ne zabáld tele magadat, vacsorázz! 1 doboz joghurt, némi mazsolával és 1 kiskanál mézzel megszórva, nagyon könnyű (150 kcal összesen, kb.), de mégis beindítja az anyagcserédet, ami pedig jó. Vagy ha sósat kívánsz 1 db paradicsom megfűszerezve (só, bors, petrezselyem...), mellé fél csésze magvak (mandula, dió...).

Egyébként ha többször eszel keveset egy nap (5x-6x) nem csak az anyagcserédnek és a közérzetednek jobb, hanem könnyebben elkerülhető a "túlevés". Egy étkezéshez pedig fogyasz vizet, teát vagy limonádét, ami miatt könnyebben eltelítődsz.

2016. júl. 3. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez hol sok?

Én reggelire kv, és egy zacsi győri jó reggelt

Ebédre barackleves tejszínhabbal, aztán sajt-krumpli-saláta egy tenyérnyi szelet mustáros tarjával

Uzsira három, ujjnyi vastag rántott tök-karika tartárral

És már éhen döglök.

Még egyszer minimum eszek levest és tarját, de vszeg éjszaka is felkelek kajálni.

Ideje lenne normálisan enned, baba.

2016. júl. 3. 17:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha most még eszek egy barackot az úgy jó?
2016. júl. 3. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon sok? Miért máskor csak fénnyel táplálkozol, vagy mi? Egyáltalán nem sok, legfeljebb nem a legegészségesebb.

Nyugodtan egyél még valami értelmes kaját vacsorára is.

2016. júl. 3. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Már párszor írtál, nem értem miért nem veszed észre, hogy a kola az tele van cukorral és azért iszod, kívánod, mert koplalsz és pocsék az étrended. Egyél normális nem hízlaló kajákat, a koláról meg szokj le.
2016. júl. 3. 18:10
 8/8 A kérdező kommentje:

2 hetente egyszer iszom kólát ez olyan marha sok?

Tudom,hogy egészsételen de egyszerűen megkívántam,ennyi

2016. júl. 3. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!