Ma nagyon sokat ettem, mit tegyek?
Reggelire: egy közepes méretű burrito
Ebédre: egy szelet rántotthús( a panírnak egy részét leszedtem)+ egy kis krumplisaláta
Meg ma megittam fel liter kólát :(
Tudom, hogy ez nagyon sok és egészsételen
De mit tehetnék,hogy lemozogjam?
Oké, tényleg nem egy tipikus fogyókúrás étrend DE szerintem túlzás azt mondani, hogy "nagyon" sokat ettél (mielőtt azt hinnéd, hogy valami 110 kilós, hihetetlen étvágyú nő vagyok, 54 kiló a súlyom).
Felesleges a bűntudat -tanulj belőle, hogy igen, most kicsit kilengtem (de egyébként a héten KELL egy pihenő nap, a normális fogyáshoz), és kész.
Szerintem még picit várj a mozgással, igyál teát, vagy aludj egy kicsit, a lényeg az, hogy pihenj. Pár óra múlva egy nagyobb séta, vagy egy 30 perces edzés (+ nyújtás és bemelegítés) tökéletes erre a célra.
Ahhoz, hogy reggel ne zabáld tele magadat, vacsorázz! 1 doboz joghurt, némi mazsolával és 1 kiskanál mézzel megszórva, nagyon könnyű (150 kcal összesen, kb.), de mégis beindítja az anyagcserédet, ami pedig jó. Vagy ha sósat kívánsz 1 db paradicsom megfűszerezve (só, bors, petrezselyem...), mellé fél csésze magvak (mandula, dió...).
Egyébként ha többször eszel keveset egy nap (5x-6x) nem csak az anyagcserédnek és a közérzetednek jobb, hanem könnyebben elkerülhető a "túlevés". Egy étkezéshez pedig fogyasz vizet, teát vagy limonádét, ami miatt könnyebben eltelítődsz.
Ez hol sok?
Én reggelire kv, és egy zacsi győri jó reggelt
Ebédre barackleves tejszínhabbal, aztán sajt-krumpli-saláta egy tenyérnyi szelet mustáros tarjával
Uzsira három, ujjnyi vastag rántott tök-karika tartárral
És már éhen döglök.
Még egyszer minimum eszek levest és tarját, de vszeg éjszaka is felkelek kajálni.
Ideje lenne normálisan enned, baba.
Ez nagyon sok? Miért máskor csak fénnyel táplálkozol, vagy mi? Egyáltalán nem sok, legfeljebb nem a legegészségesebb.
Nyugodtan egyél még valami értelmes kaját vacsorára is.
2 hetente egyszer iszom kólát ez olyan marha sok?
Tudom,hogy egészsételen de egyszerűen megkívántam,ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!