Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Reggeli: zsemle kőrözöttel,párizsi,paprika

Ebéd: egy közepes tányérnyi rizs,kőris csirkével

Vacsora zsemle kőrözöttel,pulykamell sonka,paprika

Meg nap közben ettem 2 kopasz barackot

2016. júl. 1. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a kőris nem mérgező? Meg sose hallottam hogy valaki kőrist egyen a csirkéhez. Jó hogy nem már akácot...
2016. júl. 1. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Ebből azért nehéz megállapítani, mennyit ettél... Azt pedig lehetetlen, hogy mekkora lehet az igényed.

De nem tűnik soknak.

2016. júl. 1. 17:58
 3/6 A kérdező kommentje:
174cm/82.5 kg Elvileg a kalóriaszükségletem 1920 kcal
2016. júl. 1. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tűnik valami soknak. Sőt, kevésnek mondható, nagyon...
2016. júl. 1. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor pláne nem tűnik soknak. De így sem lehet fogalmam róla, hogy ez mennyi rizs (milyen térfogatú - nem mindegy, hogy másfélszeres vagy négyszeres mennyiségű vizet használ az ember -, mennyire zsíros, mennyire púpozott s főleg mekkora egy közepes tányér?) s hogy mennyire kalóriadús a currys csirke, a körözött s abból mennyi volt... Lehet, hogy van, aki tudja, hogy egy rendes ember mennyi s milyen zsírtartalmú körözöttet tesz a zsemlére, de ha rám bízzák, akkor az én körözöttes zsemlémben egypár dekával több lenne csak a zsír, mint egyes fogyózókéban. Ami máris többszáz kcal, szorozva kettővel. Maximum tippelni lehet, ha valaki nagyon penge tipikus ételekben. De a konkrét eset ettől eltérhet.

Az ember kalóriaigényét csak kitapasztalni lehet, kiszámolni nem. Csináld pár hétig, s akkor rájössz, hogy megfelelően fogysz-e. Vagy csináld azt, amit anno én, egyél olyan keveset, amennyit csak bírsz, de ez nem jó azoknak, akik így koplalnak (én 2000 kcal fölött maradtam és számomra kellemes tempóban fogytam). Nem lehet megjósolni, mi fog történni.

2016. júl. 1. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
relatív. Afrikában ebből egy hétig eszik egy egész falu, egy szumós ennyitől nem is érzi, hogy evett volna valamit
2016. júl. 1. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!