Sokat ettem ma?
Reggeli: zsemle kőrözöttel,párizsi,paprika
Ebéd: egy közepes tányérnyi rizs,kőris csirkével
Vacsora zsemle kőrözöttel,pulykamell sonka,paprika
Meg nap közben ettem 2 kopasz barackot
Ebből azért nehéz megállapítani, mennyit ettél... Azt pedig lehetetlen, hogy mekkora lehet az igényed.
De nem tűnik soknak.
Akkor pláne nem tűnik soknak. De így sem lehet fogalmam róla, hogy ez mennyi rizs (milyen térfogatú - nem mindegy, hogy másfélszeres vagy négyszeres mennyiségű vizet használ az ember -, mennyire zsíros, mennyire púpozott s főleg mekkora egy közepes tányér?) s hogy mennyire kalóriadús a currys csirke, a körözött s abból mennyi volt... Lehet, hogy van, aki tudja, hogy egy rendes ember mennyi s milyen zsírtartalmú körözöttet tesz a zsemlére, de ha rám bízzák, akkor az én körözöttes zsemlémben egypár dekával több lenne csak a zsír, mint egyes fogyózókéban. Ami máris többszáz kcal, szorozva kettővel. Maximum tippelni lehet, ha valaki nagyon penge tipikus ételekben. De a konkrét eset ettől eltérhet.
Az ember kalóriaigényét csak kitapasztalni lehet, kiszámolni nem. Csináld pár hétig, s akkor rájössz, hogy megfelelően fogysz-e. Vagy csináld azt, amit anno én, egyél olyan keveset, amennyit csak bírsz, de ez nem jó azoknak, akik így koplalnak (én 2000 kcal fölött maradtam és számomra kellemes tempóban fogytam). Nem lehet megjósolni, mi fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!