Ma sokat ettem?

Figyelt kérdés

reggeli: egy szelet teljes kiőrlésű kenyér,kőrözött,csirkemell sonka,paprika

ebéd: egy szelet közepes sültcsirke,kovászos uborkával+ kb egy negyed krumpli

és ettem egy gombóc áfonya fagyit tölcsér nélkül

ez szerintetek sok?

2016. júl. 21. 17:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2016. júl. 21. 17:26
 2/13 A kérdező kommentje:
ok
2016. júl. 21. 17:45
 3/13 anonim ***** válasza:

www.kaloriabazis.hu

ha érdekel, hogy hány kalóriát ettél ma

egy nap nem oszt, nem szoroz. jó volt? egészségedre!

egyébként meg nem ettél sokat!

2016. júl. 21. 17:46
 4/13 anonim ***** válasza:
és mennyit mozogtál? vagy mit akartál a kérdéseddel kideríteni pontosan? Hogy sokat ettél-e? Nem, ez nem sok, de kinek mi a sok
2016. júl. 21. 17:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem ettél sokat, és ha nem naponta eszed, a fagyi is belefér, de: többször kéne enned, legalább 5x egy nap. Sokkal könnyebben megy úgy a fogyás, mert nem csak hogy meggátolja a túlevést (ami szinte elkerülhetetlen a napi 3 étkezéskor), de az emésztést is nagyon felpörgeti. Egy étkezés kb. legyen 250-300 kcal, bár ha több vagy mint 70 kiló, akkor fokozatosan egyél kevesebet.

Vacsorára mehet még valami könnyű joghurt megvakkal, vagy 2 tojásos rántotta, zöldségekkel, ha utána még éhes vagy teával. De vacsorázni kell (lefekvés előtt úgy 3 órával), mert különben lelassítja az anyagcserédet, és reggel akkor jön a "most megenném az egész hűtőt" érzés.

2016. júl. 21. 18:05
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Ez szánalmasan kevés étel egy napra, de a te tested, tedd csak tönkre :)
2016. júl. 21. 18:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez rohadt kevés. Akik azt hiszik, hogy ez sok, azok hülyék? Vagy írják akkor le, hogy mit esznek... Ez szerintem alig van 500 kcal...
2016. júl. 21. 18:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha ennyit ettem volna ma akkor már összeestem volna...
2016. júl. 21. 19:03
 9/13 anonim ***** válasza:

jesszus, 2 szelet kenyér + sonka, paprika stb egy normál adag reggeli. Te mindenhol fél adagot ettél.

Nem igazán a mennyiség számít, hanem az hogy mennyi energiát és zsírt viszel be és mennyit mozogsz. Hogy mennyit kéne enned az attól is függ hogy hány éves vagy, hány kiló és fogyni akarsz-e.

2016. júl. 21. 20:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Úristen, kétszer ettél ma, meg benasiztál egy gombóc fagyit? És nem kopog a szemed az éhségtől? Én ötször(!!) szoktam enni mindennap, de van, hogy uzsinál már eléggé megéhezek. Hol a vacsora? Hol az uzsonna? A tízórai?

Ez így nem az, hogy sok vagy kevés, hanem hülyeség. Ezzel fogyni sem fogsz, és egészséges se leszel tőle.

2016. júl. 21. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!