Szerintetek sokat ettem ma?
Reggel : 1,5 ek lecsó, 1 pirítós, 2 főtt tojás
Ebéd: olyan nagy pogácsának a fele, egy evőkanál bab
és most vacsira : 1 pirítós és egy tojás
Rettentő soknak érzem.
Hány kalória lehet?
Osztást nem kérek csak választ légyszi
Szerinted?!
Fogyás. De ne okoskodjon senki légyszi hogy ne így fogyjak mert majd én eldöntöm. Én annyit kérdeztem hogy sok volt-e. Nem kell úgy senkinek a véleménye mert eltudom dönteni hogy hogy szeretnék fogyni. Tisztában vagyok a következményekkel és minden mással is.
Erre csak akkor lehet válaszolni, hogyha tudjuk a súlyod, magasságod, nemed, korod, és hogy mennyire voltál ma aktív.
Egyébként nem tűnik soknak, sőt.
165 cm 76 kg.
83-ról kezdtem egy hónapja.
És azzal tisztában vagy, hogy ha ekkora kalóriadeficitben tartod magad és ennyire keveset eszel, akkor hamarosan duplán hízod vissza, amit leadsz, a sok egyéb egészségügyi következmény mellett?
Ha ez megfelel, és csak rövid ideig akarsz vékony maradni a diéta után, vagy esetleg még pár évig éhezni, amíg bele nem rokkansz, akkor hajrá, csináld csak.
Talán tájékozódj kicsit a témában, mielőtt ilyen orbitális baromságba belevágsz.
Hagyjál már békén basszus. Írtam hogy tisztában vagyok mindennel igen, és tudom hogy nem fogom visszaszedni. Én elég tapasztalt vagyok a fogyásban másokkal ellentétben. Mindenkinek máshogy megy. Anyukám világ életében 50 kilós gyönyörű nő volt és mindig így tartotta a súlyát. Érdekes itt van 62 éves és ( hálaistennek lekopogom ) még él. Tehát hagyjatok már a hülyeségekkel. Szerintem egyikőtök sem dietetikus, vagy orvos. Hallotok dolgokat és ami számotokra igaznak tűnik, befogadhatónak azt elhiszitek. Hajrá.
Én addig lefogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!