Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy túlsúllyal súlyzós edzés?

Nagy túlsúllyal súlyzós edzés?

Figyelt kérdés
155cm vagyok és 76 kg. Eddig semmilyen edzés nem jött be, pedig próbálkoztam. Viszont ma próbáltam súlyzós edzést, és nagyon jól esett. Ezzel a nagy túlsúllyal csinálhatom?
2015. nov. 28. 21:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Tudod, azzal, hogy kijelented, hogy nem tudod növelni az időtartamot, azzal azt is kijelented, hogy MEG SE PRÓBÁLOD növelni és NEM IS AKAROD növelni!

Egyébként meg, tanácsokat adtam, hogy fokozatosan szoktasd magad hozzá a több edzéshez, minden nap egyre többet! De látom, ezt meg se hallottad!

Tipikus, kifogásos személy vagy, aki nem fogadja meg a jó tanácsokat, hanem keresi a kifogásokat, hogy hogyan lehet megúszni valamit könnyedén!

Hétfőn mozogj 5 percet, aztán minden nap 1 perccel többet! Két hét múlva már többet fogsz mozogni, mint 10 perc! Erről csak ennyit!

Ehhez csak akaraterő kell, kitartás, szorgalom és MOTIVÁCIÓ, hogy le akarsz fogyni, TÉNYLEG!

2015. nov. 29. 21:40
 22/33 A kérdező kommentje:
1 hónapja próbálom és nem megy. Próbáltam növelni de rosszul leszek és nemtudom folytatni. Nem kell elhinni. Kár is volt kiirni a kérdést, mert nem arra válaszoltok! Minden jót!
2015. nov. 29. 21:42
 23/33 anonim ***** válasza:

Persze, most meg mi vagyunk a hibások.

Nem is vagy te felnőtt, mert a felnőtt, vállalja a felelősséget a tetteiért és nem másokat hibáztat! Nem mi híztunk meg ennyire, csupán tanácsokat adtunk, hogy mozogj többet.

Mellékesen pedig ne 1 hónaptól várd a csodát, majd ha fél év múlva se fogsz le, akkor kezdj el siránkozni!

Egy hónap még semmit se jelent. De úgy látszik, "felnőtt" létedre se tudod ezt felfogni!

Látszik, hogy nincs türelmed magadhoz, akkor hogy lehet türelmed a saját gyerekeidhez?

2015. nov. 29. 21:45
 24/33 anonim ***** válasza:

Ui.: olyan nincs, hogy valami nem megy! Ez a kifogás része!

Keress rá a youtube-on motivációs videókra. Nézz meg belőle néhányat, és akkor mondd, hogy valami nem megy!

Tudod, ha valamit el akarsz érni az életben, azért mindent meg kell tenned, mindent, és ha pofára estél, akkor kelj fel, és folytasd addig míg a célodat el nem éred.

De látszik, hogy te le se akarsz fogyni, mert írod, hogy nem megy az időt növelni. De látom, hited sincs magadban, hogy lenne akaratod lefogyni.

A te életed, azt csinálsz, amit akarsz!

2015. nov. 29. 21:49
 25/33 A kérdező kommentje:

Még mindig nem ment el az agyadig hogy rosszul leszek és képtelen vagyok folytatni, igaz?

Egyébként NEM ez volt a kérdés. Majd ha arra válaszolsz amit kérdeztem, megváltozik a hangnemem.

2015. nov. 30. 02:20
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

Az 1. válaszban ott volt a válaszom:

"SÚLYZÓS EDZÉSTŐL NEM FOGSZ FOGYNI!! Attól csak izmosodni fogsz!!"

2015. nov. 30. 06:03
 27/33 anonim ***** válasza:

De egyébként meg minek kérdezed? Próbáld ki, vagy talán én csináljam meg helyetted?

Ha kipróbálod és csinálod egy ideig, majd meglátod, hogy lesz-e hatása vagy sem! Ezt innen mi nem fogjuk tudni megmondani!

Felnőtt nő vagy, nehogy már ne tudj dönteni a saját életedről!

2015. nov. 30. 06:08
 28/33 anonim ***** válasza:

1. egyébként lefogyni se kötelező

2. ha van egy célod, pl. az, hogy lefogyjál, akkor azért mindent meg kéne csinálod és nem feladni, rosszul leszel, akkor csináld lassabban, de folyamatosan

3. én se tudnám lefutni a maratont most, de ha fokozatosan edzem magam rá, mert az a CÉLOM, hogy lefussam, akkor mindent elkövetek azért, hogy az álmom és a célom teljesüljön és nem kifogásokat gyártok

4. egyél kevesebbet és figyelj a kalóriabevitelre, ha már a mozgást "nem" bírod (csak kérdem én az ilyen emberektől, hogy akkor hogy akarnak lefogyni mozgás nélkül?!)

2015. nov. 30. 06:24
 29/33 anonim válasza:
72%-os, iszonyú ostobaságokat beszélsz. Kalóriadeficittel, szálkásító étrenddel igenis fog fogyni súlyzós edzéstől is, kizárt, hogy izmosodj, ha kevesebb kalóriát, ch-t viszel be, mint amennyi szükséges lenne. Viszont a fehérjefogyasztásra mindenképp figyelj, hogy ne izomból fogyj.
2015. nov. 30. 16:32
 30/33 anonim ***** válasza:

2. voltam, azóta nem is jártam erre... Eléggé elszabadultak az indulatok.

Ugribugrit nem is kellett volna kezdened ekkora felesleggel, nem tesz jót. Én se bírom az olyanakat, bár nem is akarom (én 163/64 vagyok most). Futni se tudok :D Azt hiszem, én megértelek, bár elvileg tényleg egyre jobban bírja az ember az edzést, ha gyakorolja. De ha azt mondod, nem megy, akkor egyelőre ne emeld, ez van. 10 perc sokkal jobb, mint a semmi, ha engem kérdezel, főleg, ha intenzív (arra pedig 5 perc lábazás elég nekem, hogy 3 napig alig tudjak menni. persze ettől nem fogyok, arra nekem a séta van és a kalóriadeficit).

Ha jólesik a súlyzós edzés, csináld, az csak jó lehet, 3 kilóval nehezen sérülsz meg szerintem :) Nem tudom, milyen izmokra dolgozol, nem egyforma súly kell azért nekik.

Egész testes edzés sem ártana, fogyáshoz pedig inkább olyan, amit hosszan tudsz végezni. Már írtam a sétát, az több szinten jó, főleg, ha szép helyen tudod művelni, jó levegőn. Persze ahhoz idő kell, hogy számítson, viszont ha nem nagyon meredek emelkedőt választasz, elég könnyű.

A fogyá elsősorban az étkezésen múlik, különösen ekkora feleslegnél s amikor nem is tudsz sokat égetni mozgással, viszont még nem olyan pöttöm a kalóriaigénye a testednek, mint 45 kilósan lenne. Nekem az utolsó jópár kilónál van az, hogy jelentősebb mennyiségű mozgás nélkül nem megy, mert képtelen vagyok olyan keveset enni, éhezem úgy.

2015. nov. 30. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!