Tudnatok nekem segiteni?
Nos adott egy 15 eves 170 cm es 79 kilos egyen, aki en lennek.
Igen, tulsullyal rendelkezem.
Szeretnek lefogyni.
Egyebkent sportolok, vizilabdazom olyan 3 eve.
Sokszor probalkoztam mar fogyassal, de lusta voltam es abbahagytam az itthoni erositeseket.
Az a gond, hogy nincs nagyon idom edzegetni. Napi 2 vizilabda edzesem van, plusz ugye iskolaba jarok. Ugy erek haza este kilenckor hogy hulla faradt vagyok, es akkor vagyok eloszor otthon.
Hetvegenkent meg meccseim szoktak lenni.
Szeretnem csokkenteni a kaja mennyiseget, es szeretnem tudni h miket szabad egyek es hogy mennyit.mtud nekem ebben valaki segiteni? Meg hogyan epistek be megis nehany edzest napjaimba?
Esetleg egesz vasarnap raerek.
Szeretnek kidolgozott felsotestet,nem az a fullra kigyurt pasi, de azert latszodjon az izom.
Es ha esetleg le tudnek fogyni, nem nyulna ki a borom?
Nagyon szepen kerlek titeket, hogy segitsetek:)
En onbizalom hianyos fiu
Szerintem elég sokat mozogsz eleve... De persze ha nem vagy elég kigyúrt, akkor beiktathatsz extra edzéseket a számodra problémás helyekre.
Nem kell olyan sokat fogynod, hogy a bőröd kinyúlásától kéne tartanod, ráadásul nagyon fiatal is vagy, mozogsz is... Nagyon jók az esélyeid, én nem aggódnék a helyedben kicsit sem.
Nem tudhatom, mekkora a kalóriaigényed... S azt sem, milyen típusú étrend való neked, nem egyetlen jó megközelítés van s nem mindenkinek ugyanaz a jó és hatásos. Ezeket részben ki kell tapasztalni, főleg a kalóriamennyiséget.
Ertem, koszi a valaszt:)
Igazabol az a baj h eleg sok pekkajat eszem.
Lehet az lehet az egyik gond?
Kerulnem kellene a gyorskajat,cukros inniket,peksutiket es helyette inkabb gyumolcs, fottkaja stb?
Szeretem, ha a kérdező leírja, amit tud... :) Évek óta írogatok ide és tudod, ezredjére leírni az alapokat nincs humorom.
Amire írod, hogy el kéne hagyni, azzal egyetértek (velük is legyen fogyni, de könnyebb és jobb nélkülöük).
A gyümölccsel is érdemes óvatosan bánniuk egyeseknek. A "főtt étel" nem sokat mond, a lazac spárgával és a lekváros grízes tészta is főtt étel...
Sportolsz, nyilván tudod, hogy fontos a megfelelő fehérjebevitel.
Van egy minimális szükséglet zsírból is.
A szénhidrát a legkevésbé fix elem, van, aki alig eszik olyat, rosszul is lesz a soktól, van, aki erősen arra alapoz. Kinek mi fekszik, de nagyon nem mindegy, hogy mi a szóbanforgó szénhidrát, zöldség, gyümölcs vagy cukros-lisztes valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!