Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? Szeretnék...

Tudnátok segíteni? Szeretnék fogyni 3-4 kilót.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves srác vagyok, 68 kg.

Eddig nem igazán törődtem a sporttal meg semmivel ami a mozgáshoz viszonyítható, maximum 2 hetente 1-2 alkalommal foci. Úgy döntöttem hogy le szeretnék menni olyan 65 kg-ra, mert elég alacsony is vagyok, így eléggé látszik rajtam az a fölös 3-4 kiló (még ha nem is hangzik olyan soknak a 68, de egy alacsony embernek azért...)

Mit tudnék csinálni? Reggeli futásra gondoltam, és arra hogy este 8 után nem ennék (kb 1-2kor szoktam elaludni éjjel).

Mennyi idő alatt tudnám elérni ezt a 3-4 kg minuszt?

2015. okt. 29. 23:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha tempósan fogysz, akkor zsírból akár 1 hónap alatt lemehet ennyi, de nem mindegy, hogy 1 vagy 2 vagy mennyi? Tegyél érte s hamarosan eléred a célod.

Életmódváltás. Jobb étrend, odafigyelés az adagokra, ha kell (van, aki kihagy valamit és fogy, a mázlisták :D sokunknak ennél jóval több kell, egy drasztikus étrendváltás nem elég), több mozgás. Nem muszáj futni, nekem eszembe se jut. De valami aerob az jó. Teljes testes edzést is nyomhatsz, szerintem nem rossz ötlet egy 18 éves srácnak, aki jobban akar kinézni (bár ugyanez a helyzet 40 éves nőkkel is, ha engem kérdezel).

2015. okt. 29. 23:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm elsô! :) hasznos válasz, zöld kéz :D
2015. okt. 30. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!