Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy túlsúllyal súlyzós edzés?

Nagy túlsúllyal súlyzós edzés?

Figyelt kérdés
155cm vagyok és 76 kg. Eddig semmilyen edzés nem jött be, pedig próbálkoztam. Viszont ma próbáltam súlyzós edzést, és nagyon jól esett. Ezzel a nagy túlsúllyal csinálhatom?
2015. nov. 28. 21:20
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nem megy... nemtudom emelni. Éppen ez a baj-
2015. nov. 29. 14:24
 12/33 anonim ***** válasza:

Akkor te félreértettél, én nem a súlyzós edzésre értettem, hanem az eddigi olyan edzésekre, amikre azt írtad, hogy nem váltak be.

Azokat mennyi ideig csináltad?

Egyébként, csinálj a súlyzósnál sorozatokat, legfeljebb pihensz közben 5 percet. Csinálj tervet, hogy minden nap egyre többet csinálsz, szoktasd magad fokozatosan hozzá.

2015. nov. 29. 14:53
 13/33 A kérdező kommentje:
Azokra írtam a max 10 percet.
2015. nov. 29. 19:22
 14/33 anonim ***** válasza:

Ja, akkor minden oké, azzal, amit leírtam. Azért légyszi olvass már utána, hogy a zsírégetés mikortól indul be, milyen intenzitás után.

10 perc mozgás, az egyenlő a nullával. Fokozatosan szoktasd hozzá magad, minden nappal egyre többel.

Ha tényleg le akarsz fogyni.

Mellékesen pedig, hogy akarsz te súlyzós edzést, ha már egy normális 10 perces mozgás után szinte kiköpöd a tüdődet?

Gondolkodj már légyszi logikusan és értelmesen! A súlyzós edzés brutálisabb és megterhelőbb, mint egy sima súly nélküli mozgás!

2015. nov. 29. 19:41
 15/33 A kérdező kommentje:

Látom nem sikerült felfognod amit írok...

Én értem hogy nem ér semmit, de egyszerűen nem tudom növelni az időt. Stimm?

Súlyzósnál sikerül egyre többet csinálnom. Ezt így felbírod fogni? Hiába magyarázol nekem, attól még az ugribugri időtartamát nem tudom növelni.

2015. nov. 29. 20:48
 16/33 anonim ***** válasza:
Elhihetted, hogy nekünk aztán édesmindegy te hogy nézel ki, mi csak segíteni próbáltunk tanácsokkal, de bármit írunk, még neked áll feljebb. Kicsit gondolkozzál már el ezen. 10 perc súlyzózás semmit nem fog fogyasztani, kár magadat strapálni, hiszen egyértelmű, hogy csak a kifogásokat keresed és 1 hét múlva abbahagyod az egészet.
2015. nov. 29. 21:01
 17/33 anonim ***** válasza:

KIFOGÁS!!!

Mi az, hogy nem tudod növelni az időt???

Akkor hogy akarsz lefogyni? 10 perccel SEMMIT NEM FOGSZ ELÉRNI!

De igen, igaza van az előttem szólónak, írhatunk mi akármit, még te pampogsz itt nekünk.

Olvass utána kislány, hogy hogyan kell fogyni, normálisan, egészségesen és HELYESEN!! Úgy, hogy az tartós legyen!

Ha le akarsz fogyni, akkor legyen AKARATOD NÖVELNI AZ IDŐT, ha meg továbbra is kövér zsíros akarsz maradni, akkor végezz nyugodtan csak 10 percet minden erőfeszítés nélkül!

Nekem édesmindegy, hogy mennyit mozogsz, és hogy hogy nézel ki.

Tudod, ha igazán le akarnál fogyni, akkor nem találnál ki ilyen kifogást, hogy nem tudod növelni az időt! NEM IS AKAROD NÖVELNI!!

2015. nov. 29. 21:33
 18/33 A kérdező kommentje:

Nem hagyhatom abba, mivel műteni fognak. Azt kéne felfogni, hogy hiába sértegettek, meg ájuldoztok hogy csak annyit bírok, az attól még úgy van :D

Mellesleg sehol nem írtam, hogy súlyzóval 10 percet bírok. Tán érdemes volna értelmezni a mondatokat, és nem csak annyit látni hogy jujjj nem bírok ugrálni a 40 kiló feleslegemmel... Lehet nektek sem menne olyan szuperül mint gondolnátok. Mellesleg 1 hónap alatt leadtam 7 kilót, tehát csak ér valamit... Azt mondod feladom 1 hét múlva? És ezt miböl gondolod? Ne magadbol indulj ki... :)

2015. nov. 29. 21:33
 19/33 A kérdező kommentje:

" NEM IS AKAROD NÖVELNI!!

"

Velem ne ordibálj! És jósnak se érezd magad. Egyeseknek ha a nagyképűség fájna ordítana...

2015. nov. 29. 21:34
 20/33 A kérdező kommentje:
Ja, és nem vagyok kislány! 3 gyerekes anyuka vagyok. Esetleg te vagy a kislány :)
2015. nov. 29. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!