Szerintetek hogy nézek ki? Lehet még ezen változtatni? (23 L)
Ezen a hason már nem segít sok minden..
Kíváncsi lennék a többi csaj/pasi hogy értékeli:)
a komidhoz írj majd 1 F vagy L betűt ..köszi:)
pedig tényleg ilyen volt a pocim,szülés utáni napokban...
nem tudom,mivel tudnál segíteni rajta,nekem simán lement 2 hónap alatt és a régi hasam lett...igaz enni nem nagyon volt időm:-))
Szia! Nekem is hasonló volt, de visszább vettem a kajálásból, és magamtól elkezdtem fogyni. Pedig nem csináltam abszolút e semmiféle felülést, vagy ugrabugrálást. :) Most már rájöttem, hogy basszus, egyre jobban nézek ki, felvehetek egyre csinibb ruhákat, divatosabb gatyákat. stb... Barátom mondja hogy jaaj nem kell fogynod, én így is szeretlek, de HA te nem érzed magad így jól, de más mondja hogy jólnézelte ki, nem kell fogynod, ne fogadd meg a szavát. Igenis fogyj le addig, amíg TE nem fogod érezni, hogy most már jólérzem magam a bőrömben. :)
Ha gondolod írd meg az emailed/msned, és segítek, ugyanis én még mindig fogyozok, de nem olyan őrült tempóval, hogy most bele lehet halni. :) Megbeszéljük milyen vidire, meg ilyenek... És akkor lesz húzóerő :)
Edzőként azt mondom, hogy ez már már pszichológiai tünet ami nálad van, önbizalomhiánynak és visszaigazolásnak is betudható, igen a képek alapján az jön le, hogy a testzsír% od, és a testömegindexed is rossz, magyarán az izomzatodhoz képest több rajtad a testzsír, mint kéne.
Namármost, ha ez téged zavar, akkor tudsz ellene tenni, és gyakorlatilag az egészet el tudod tűntetni ha akarod, csak ez borzasztó nagy lemondással, és akaraterővel, pénzzel jár. De az eredmény sem lenne akármi.
Namármost később ahogy idősödsz az anyagcseréd még jobban lassulni fog a kor előrehaladtával, kvázi ne a mostban gondolkodj, hanem hogy kb. 10 év múlva mennyi lesz rajtad a testzsír, + ebből adodó betegségek, nem is sorolom őket.
Ha meg annyira nem tartod fontosnak, akkor meg tök 8. Légy kövér és boldog, ha neked úgy jó.
25 év F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!