Szerintetek hogy nézek ki? Lehet még ezen változtatni? (23 L)
Ezen a hason már nem segít sok minden..
Kíváncsi lennék a többi csaj/pasi hogy értékeli:)
a komidhoz írj majd 1 F vagy L betűt ..köszi:)
De ezen sok minden tudna segíteni, csak te valamiért nem akarod. Hogy miért linkelted be magad azt nem tudom... Véleményt nem szeretnék mondani...
F/28
Ezen a hason sok minden segít! Csak tényleg akarnod kéne. Ne hagyd így el magad!
L
Hát bocsi, de a helyedben du. 4 óra után nem ennék semmit, és kőkeményen Béres Alexandra videók!!! Nekem a seggemen és a combomon segített... A hasammal nem volt soha gondom...
18/L
Husis vagy ennyi..kinek mi tetszik ez más tészta! Ha akarsz változtatsz ha nem hát nem! az a lényeg hogy magadat szépnek lásd :) Amúgy szerintem jó vagy így.
21 L
Ez még simán visszafordítható kategória!
Simán le tudsz adni egy csomó kilót és formásabbá teheted a tested két dologgal mozgással és diétával.
Diéta úgy nézzen ki, hogy mindent a sovány húsokra és zöldségekre alapozz! Zárd ki a szénhidrátokat ami mehet kis mértékben az a zabpehely és a teljes kiőrlésű cuccok.
Mozgás pedig bármi a sétától kezdve ugrálókötelezés, biciklizés, futás, úszás, lépcsőzés, lényeg h mozogj!
Ha ezt megfogadod idővel és kis munkával formás tested lehet;)
Futás 40 perc heti 3szor, lehetőleg sete, utána már csak vizet igyál, kaja semmi
Heti 5-6 szor, lehetőleg futás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!