17 éves fiú vagyok és kb úgy nézek ki mint egy 15 éves. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Esetleg belinkelhetnétek frizurákat amitől esetleg idősebbnek tűnhetek, vagy például milyen legyen az öltözködésem stb..
Előre is köszi a válaszokat! :)
2010. febr. 27. 20:46
1/10 anonim válasza:
például növessz magad mellé egy bulát :D
2/10 anonim válasza:
rajzolj filctollal bajuszt magadnak.
4/10 A kérdező kommentje:
Az arcom alapján néznek fiatalabbnak...lehet h mert nincs rajtam pattanás egyántalán v nemtom..:D
A bula jó ötlet..XD
2010. febr. 27. 20:49
5/10 A kérdező kommentje:
Am kössz az értelmes válaszokat...-.-
2010. febr. 27. 20:51
6/10 anonim válasza:
nem tudsz mit csinálni nagyon. én is 2 hónap és 19 leszek, de még mindig 14-15 évesnek néznek az emberek. örülj neki inkább, hogy ennyire fiatalnak látszol. vagy inkább bottal akarsz járni?
7/10 anonim válasza:
szerintem meg nemkell idősebbnek kinézned:D nagyon sokan szeretik a kisfiús arcú pasikat :D:D
8/10 anonim válasza:
Te olyan típus vagy aki sokáig fiatalnak néz ki... most még azt kívánod hogy idősebbnek nézz ki, de később már majd azt fogod mondani: "Hú de jó, hogy rajtam nem látszanak meg úgy az évek, mint másokon."
9/10 anonim válasza:
17 éves lány vagyok, a bátyám 19 de mindig azt hiszik hogy az öcsém :D Ő is kb 15nek néz ki de a csajok kedvence ^^ szerintem ne akarj változtatni.
10/10 anonim válasza:
nehogy változtass:D
velem az volt,hogy egy évvel ezelőtt a volt barátom 9évesnek nézett,azt hitte,hogy egyik haverjának a kishúga vagyok, megismerkedtünk,aztán 1évig együtt voltunk:)
16/L
(18/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!