Mit tudnék változtatni magamon?
Sokak szerint szép arcom van,de nekem nem tetszik,bár próbálom elfogadni magam,mert ezen nem nagyon tudok változtatni.Nemrég kezdtem el fogyózni,le akarok adni 8 kg-t.A szemöldököm elég gáz volt,azt kiszedettem kozmetikussal.A hajam hosszú,hátközépig érő,sötétbarna,kicsit hullámos.Fodrászhoz most még nem akarok menni,majd a nyár végén,de akkor is csak egy kis formát akarok neki adni,hogy ne legyen olyan össze-vissza,de levágatni nem akarom rövidre.Befesteni megint nem,bár gondolkozom rajta,de nem akarom tönkretenni a hajam.Mit változtathatnék még magamon?Olyan unalmasnak érzem a külsőm,teljesen egyhangú,nem sok szépséget látok magamban.
17/L
Egyszer már volt vöröses árnyalatú a hajam,de nem állt túl jól.
Igazából az lenne a legjobb,ha elmehetnék egy profi szakemberhez,aki megmondaná,hogy milyen frizura,smink,ruha és minden ilyen egyéb állna jól,de erre nincs pénzem.
szia!nekem is ez volt a problémám de változtattam magamon.sok pozitiv visszajelzés jött.küldj képet magadrol privátba.segitek :)
17 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!