Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok és kb úgy...

17 éves vagyok és kb úgy nézek ki mint egy 15 éves. Hogyan tudnék ezen változtatni? :/

Figyelt kérdés

amugy 174 cm magas vagyok..lehet h a magasságom is közrejátszik...

milyen ruhákat hordhatnék h idősebbnek tűnjek?

vagy milyen hajat? (képet is linkeljetek ide légyszi)

Előre köszönöm a válaszokat! :)

2010. febr. 1. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hordjmagassarkút. de ha vékony vagy, az már nem áll jól. vagy pl. ne oylan "dedós" (cuki) ruhákat vegyél fel hanem valami nőiesebbet. de ne oylat h az egész melled kilegyen belőle.
2010. febr. 1. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Tegnap néztem a youtube-on az egyik make up tutorialt. Próbáld ki a pin up girl sminket: http://www.youtube.com/watch?v=s2DRyhDLFwo

Esetleg hajat: http://www.youtube.com/watch?v=U93mpxh2kNM

Úgy is hódít manapság ez a classic, retro stílus, és idősebbnek is tüntet fel.

2010. febr. 1. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmit, én is ilyen vagyok 19 éves vagyok és minedütt kérnek személyit.....nagyon jo dolog ez... hidd el... ne érdekelljen....
2010. febr. 1. 21:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Izé..bocs elfelejtettem odaírni hogy fiú vagyok..ez ennyire lányos kérdés? Azért köszi a válaszokat! XD
2010. febr. 1. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:

most nem tudom hogy milyen a hajad de sztem növezd egy KICSIT meg.semi képp ne olyanra mint egy lány!

gondolom borotválkozhatsz is és meg hagyhatnád borostásra-nekem tetszik.:))

rakj ki képet! tutira tudnánk segíteni

2010. febr. 2. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!