Nagyon rosszul eszem, szeretnék változtatni, de nem tudom hogy kezdjek neki?
Kollégista vagyok, nagyon rosszakat, és rendszertelenül eszem. Általában valami gyorsfagyasztott cuccot sütök ki valami körettel.
De mostmár érzem, h nem mehet tovább. 65 kilo vagyok 92/77/105 cm és 168 cm magas vagyok
Adjatok tanácsot, h mit tudnék enni ezek helyett, amit egyszerű elkészíteni ( normális konyha hiányában) és laktató.
Köszi
Gondolom, nincs túl sok lehetőség élelmiszert tárolni. Sok zöldséget kellene enned: káposztát, zöldbabot, spenótot, tököt, sárgarépát, paprikát. Ezeket párolhatod, vagy egyiket-másikat akár nyersen is fogyaszthatod. Ha van lehetőséged, készíthetsz főzeléket is (lájtosan). Vagy zöldséglevest.
Ami a húsokat illeti, az egyszerű kisütés nem vészes. Csirkemellet, pulykamellet, sertéscombot ajánlok. De helyettesítheted ezeket csirkemellsonkával vagy gépsonkával. Esetleg főzhetsz ki virslit.
Hát így hirtelen ezek jutottak eszembe. De nem történik semmi akkor sem, ha egyik-másik nap nem eszel főtt ételt.
köretnek mehet rizs és párolt zöldség
vegyél natur lében tonhalat, mozzarella sajtot(light) azt csak hozzákevered
sonka, esetlge főtt pulkyavirsli
ha van lehetőséges párolva tudsz husokat is
főzzél tojást
zöldségeket tudsz nyersen enni, ha van időd és lehetőséged zöldségleves, tojásleves, főzelékek hamar megvannak
gyümölcsök kefírrel, túróval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!