Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretnék változtatni az...

Szeretnék változtatni az életemen, hogy kezdjek hozza? Ti, hogy teszitek széppé az életeteket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 15:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Ebből a bő leírásból nagyon sokat tudunk ám segíteni! -.-'
2010. júl. 12. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:

elsőnek igaza van.

írd le hogy min szeretnél változtatni.

2010. júl. 12. 15:14
 3/10 A kérdező kommentje:
ha tudnám nem kérdeznék...szebbé akarom tenni, élni akarok, sajnos a melómból kifolyólag csak a gép előtt ülök egész nap és már úgy érzem, alig élek..épp a hétvége az amikor a barátommal kimegyek kicsit egy kvra, vagy néha koncertra ha épp van vmi jó..Ti mit csináltok, hogy eseménydús legyen az életek és mikor mentek aludni tudjátok azt mondani, hogy igen, érdemes volt élni...
2010. júl. 12. 15:22
 4/10 anonim ***** válasza:

WoW

chatroulette.com

2010. júl. 12. 15:23
 5/10 anonim válasza:
neked kell először belülről változtatni. Jelenleg nagyon sok szellemi életmód könyv és film van (pl. a Titok), hogy hogyan érezheted magadat jobban a bőrödben, hogyan nézz más szemmel a világra az emberekre. Először ezzel kellene kezdeni. Aztán megjön az ihlet és a megérzések, merre szeretnél menni, mit szeretnél csinálni. Sok ki sapró lépésből lesznek a nagy dolgok és ez idő, drukkolok, hogy ráérezzél
2010. júl. 12. 15:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Ahogyan 15:43 is mondja, utána kell olvasni a netten például, mert rengeteg infó van minden lélek- és életproblémával kapcsolatban, a filmek is segitenek jobban megérteni a világot, hiába ellenzi őket mindenki. Nem a tévéről beszélek, hanem azokról az igazi amerikai filmekről. Nem az összeállitást kell nézni, hanem a témájukat és az üzenni valót. Mert a világ nem habostorta , komédiából és romantika jellegű filmekből tehát nem lehet fejlődni.

Viszont ami a legfontosabb az az, hogy te is csinálj valamit. Nem muszáj napokig tervezgetni hogyan változtatod meg az életed, inkább csinálj valamit még ma, ameddig marad időd. Nem halogatni kell az ilyesmit, mert nem egy szenvedéses munkáról van szó, hanem olyan cselekedetekről amik megváltoztatják szépen lassan az életedet. Viszont nem elég csak könyveket olvasni és filmeket nézni, NEKED kell kimenned A VILÁGBA, neked kell érezned az embereket, egy esti kocogás kellemességét, egy hobbi űzésének a varázsát, a társas körökben létező hangulatot, szóval minden olyan dolgot ami beletartozik egy egészséges ember érzelmi világába. Valóban kell szeressed a másokkal való kapcsolatot és az életet, ha felületes vagy akkor az nem ér semmit. " Ne utáld az életet, mert az kétszer jobban fog visszautálni téged "

Nem tudom milyen téren vagy elakadva, de hidd el, hogy sokan jártak már a cipődben. Azoknak akiknek sikerült átvészelniük ezt a periódust azok most nem értik miért tűnt olyan nehéznek akkor és miért féltek annyira tenni valamit. Bátorsággal, önbizalommal és kitartással minden elérhető. És hidjél Istenben ! Nem számit, hogy milyen vallású vagy, de az elbukott embereket nagy hibája az, hogy még Istenben sem hisznek. Várják a csodákat, de képtelenek valamibe belefektetni a hitüket, és akkor fellép egy sehogysem passzoló helyzet : " Istenben nem bizom, viszont ha nincs Isten akkor én magam aligha vagyok képes kezdeni valamit magammal, hát akkor elvagyok veszve, nincs kiút ebből "

Hiszen nem mindenki menekül az ilyen állapotból, bár az útbaigazitás és a segitség ott van, de NEKED kell fölállnod és te kell elindulj a saját utadon.

Mert egy embert elkisérhetsz a kútig, de nem ihatsz helyette

2010. júl. 12. 16:32
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszkat, főleg az utolsónak! Írnál 1-2 olyan filmet amire gondoltál? Már pár éve elkezdtem olvasni ilyen könyvket, ismerem a Titkot is, és vmennyivel jobb is lett az életem, de még mindig úgy érzem valamit nem találtam meg, vmi még hiányzik. Tudom, hogy mindenkinek magának kell végigjárni az utat, de kiváncsi lennék ha megosztanátok Ti milyen praktikákat használtatok, hogy változtattatok az életeteken?
2010. júl. 12. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindenki másképp érzi jól magát, ilyenben nem lehet tanácsot kérni. Gondolkodj el, hogy mit szerettél volna csinálni vagy kipróbálni de nem volt lehetőséged. Van barátod, ez nagy előny. Itt a nyár, menjetek nyaralni. Sok idegen emberrel megismerkedhettek, új közös barátokat szereztek. Lesz amin elmerengjetek majd amikor a közös múlton nosztalgiáztok.

Kiskorodban mi érdekelt? Mi szerettél volna lenni? Ha van ilyesmi akkor részt vehetsz kurzusokon. Nincs annál csodálatosabb, mint amikor valamit megtanul az ember és állítja, hogy igenis ezzel a tudással Ő több lett. Esetleg nyelveket is tanulhatsz. Fejleszd magad, úgy mentálisan, mint fizikailag.

A filmek is jók, láttam, hogy ajánlották. De a filmekkel is úgy van az ember, mint a focival...van aki játszik és van aki nézi. Te melyik szeretnél lenni?

Továbbá ajánlanám az új barátokat. Már említettem a nyaralásnál de most csak a környékbeliekre értem. Szóval, ha belekerülsz egy új baráti körbe akkor biztos másképp fogsz tekinteni a világra. Más eszmények tárulnak fel előtted. A régi barátok néha unalmasak tudnak lenni, mindig ugyan arról a dologról csacsognak, néha csak a problémájukról. Engem személy szerint idegesít, ha valaki csak a problémáját osztja és jajjgat.

A kérdésed elég hiányos, ezért csak ennyit tudtam ajánlani.

2010. júl. 12. 22:40
 9/10 anonim válasza:
mehetnél különböző klubbokba is, pl. ha érdekel a jóga vagy a lovaglás, vagy a fazekasság, akármi, nem kell félni ezeken a helyeken az emberek általában mindig szeretettel fogadják az újakat, hamar lehet barátkozni :)
2010. júl. 13. 00:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem lenne egy kérdésem. Mi a célod? Mi az álmod? Van-e ilyen? Vagy eolt-e álmod, és lemondtál róla?
2010. júl. 19. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!