Ezen lehetséges változtatni pszichológus segítsége nélkül is? Hogy kezdjek neki? Mit tanácsolnátok?
Hogyan legyek ápolt?Mert hiába tiszté
álkodom mindennap,mégsem érzem magam annak.
Szia! A hegyes orrú lányok - megfigyelésem szerint - sokkal kedvesebbek, figyelmesebbek.:)
Látnád az én csíkjaimat a combomon körben mindenhol, a csípőmön, körbe-körbe... De nem zavar! Fogadd el magad.:)
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz. Ne akarj egyszerre mindent megváltoztatni. Vegyél egy naptárat és kisebb-nagyobb célokkal írd teli. Mindig csak az aktuálisra koncentrálj, de arra gőzerővel. Lépésenként haladj, egy idő után meg lesz az eredménye.
1. 20 kg súlyfelesleg: először ne 20 kg-t akarj fogyni rögtön, hanem kevesebbet, ha az sikerül, majd elhiszed, hogy több is fog
2. A hajproblémára is van megoldás. Keress fel egy fodrászt. Nem kell, hogy a legdágább legyen! Kérj tanácsot. A szín sem mellékes.
3. A kozmetikus a mitesszerekkel könnyen elbánik és segít egy szép szemöldököt is kialakítani.
4. Hegyes orr: látod, én jobban örülnék egy hegyes orrnak, mert az enyém krumli. Szóval inkább legyen hegyes:)
5. A lúdtalpon is lehet segíteni, de azt már tényleg a végére hagyd.
Drukkolok Neked, majd néha írj. És sokan nem tudunk énekelni, rajzolni. Ilyen áron a legtöbb ember értéktelen, nem?
Fel a fejjel!!!!!
Ugyanilyen helyzetben vagyok mint te.Csak rájöttem, hogy tenni kell ellene! Menj el kozmetikushoz, a hajam nekem is töredezik de a fodrász tud rajta segíteni. Vegyél pár csinos cuccot.
Miteszer-Na nekem az egész orrom miteszeres és néha nagyon unom már:( De kezdem elfogadni. Striás a fenekem egy kisebb része is szóval ne aggódj emiatt! Amúgy a narancsbőr ellen leginkább azt teheted,hogy mozogsz sportolsz mellette ha nem is mindennap de egy héten 3x minimum, sok vizet (leginkább forrásvízet) igyál egy nap ne csak akkor amikor szomjas vagy.
Nekem sincs szinte semmi mellem elég lapos vagyok 18 éves létemre.
Úgyhogy fel a fejjel, nem te vagy a legcsúnyább a világon!:) Hidd el biztos,hogy szép vagy nemcsak belül de kívül is! Énekelni én sem tudok,sőt festeni se , gitározni se tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!