Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? Lehet még ezen változtatni? (23 L)

Figyelt kérdés

Ezen a hason már nem segít sok minden..

Kíváncsi lennék a többi csaj/pasi hogy értékeli:)

a komidhoz írj majd 1 F vagy L betűt ..köszi:)

[link]

2010. márc. 12. 23:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
72%
Bár arra kiváncsi vagyok hogy eddig mit tettél, de őszintén.
2010. márc. 13. 00:23
 12/36 anonim ***** válasza:
91%
hát kib@szottúl nincs semmi,amiért itt szidni kéne,hogy mit eszel meg mennyit.akik fikáznak azok max a playboyban láttak nőt ruha nélkül.nekem így is bejön amit látok,de ha TE nem érzed így jól magad akkor tényleg mozogj valamit,csak át ne ess a ló túlsó oldalára mert a piszkafa sem szép annyira. F
2010. márc. 13. 02:14
 13/36 anonim ***** válasza:
76%

Igen, lehet, csak akarnod kell. Nem a levegőbe beszélek. Karácsony után még én is így néztem ki. Páromnak még tetszett is, csak magamnak nem feleltem meg. Azóta eltelt majdnem 3 hónap, fogytam 10 kg-ot, derekamból lement 16 cm. Ha eljutottál odáig, hogy felismered, hogy itt probléma van és nem tudod elfogadni, most már csak addig kell eljutnod, hogy meg is akard változtatni.

Mivel nekem súlyos asztmám van, sok sportba nem vághattam bele. Nálam ezért a pilates torna vált be, ami látszólag nagyon egyszerű, szinte csak fekve kell csinálni, tehát nem fulladok be tőle, mégis szép eredményeket értem el vele és diétával. Anyukám 55 éves, 2 gyereket szült, ő is akkor kezdte, mint én és még neki is sikerült lefaragni a hasából.

Ne úgy állj hozzá, hogy ezen már semmi nem segít! Igenis segíthet, méghozzá Te magad!!! Rajta!!!

2010. márc. 13. 04:18
 14/36 anonim ***** válasza:
75%

Hasonlóan domborodott a pocim tavaj szeptemberben.

Mivel elég lusta,és válogatós vagyok,mostanra sikerült 10centit lefaragnom belőle.Még van min dolgozni,de nem hajt a tatár.Minden testrészemről lement a felesleg,csak onnan nem.Ne keseredj el,ezen lehet változtatni.Idő,akarat,jól választott táplálkozás,sok folyadék,megfelelő torna,és lesz eredménye.

Hajrá!

30/N

2010. márc. 13. 09:34
 15/36 anonim válasza:
75%

Szia!

Szerintem futással,felülésekkel és diétával könnyen lemenne a hasad.

(nekem is most ekkora 2 szülés után,30 évesen:))

2010. márc. 13. 10:31
 16/36 anonim ***** válasza:
7%
Te jó ég, rosszul lettem, hányinger keltő vagy. Eddig nem néztél tükörbe vagy hogy jutottál el idáig??
2010. márc. 13. 12:13
 17/36 A kérdező kommentje:

Hát akkor ne fogd vissza magad hányál becsületesen:):)

Köszi az eddigi kommenteket:)

2010. márc. 13. 12:23
 18/36 anonim ***** válasza:
78%

El se hiszed, de én irigyellek:) Testalkatilag kb. itt tartok, 10 kg plusszal. De a te hasad még lehet szép és formás, de nekem a terhesség miatt kötényhas alakult ki, és nagyon rondán lelóg a bőröm. Azon már csak a szike segít...

21/L

2010. márc. 13. 12:58
 19/36 anonim válasza:
6%
Basszus, gusztustalanul aránytalan vagy. Undorító!!!!!! Hogy tud hozzád érni egy férfi??
2010. márc. 13. 13:14
 20/36 anonim ***** válasza:
77%
Nme hinném, hogy a kérdező ne akarná -egyszerűen csak nem tudja, hogy fogjon hozzá és ezért kérdezte meg tőlünk. Kemény edzéssel és némi odafigyeléssel lehet rajta segíteni. Amúgy egyáltalán nem vészes, senki se dagadttehenezhetne le téged, attól ugyanis elég messze vagy. Inkább olyan tinis az alakod, rájuk jellemző a pár kg felesleg. Te pont abban a korban vagy amikor a legkönnyebb formába hozni magad (20 és 30 éves kor között), menni fog!!!
2010. márc. 13. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!