Miért nem fogyok, ha még legalább 25 kg-t kéne leadnom?
100,3-ról indultam, most 95 vagyok, de egyszerűen nem akar tovább csökkenni a súlyom, pedig mindent megteszek érte. 168 cm magas lány vagyok, ehhez kb 65 kg szeretnék lenni, de hiába próbálkozok, nem fogyok.
Amit edzek: kétnaponta minimum elmegyek edzeni, 30 perc ellipszis tréner magas fokozaton, 10 perc evezés és ezután súlyzózást csinálok, néha meg ugrókötelezek is. Tehát elég kemény az edzés.
Kaja:-reggeli: 1 szelet teljeskiőrlésű kenyér margarinnal
-uzsonna:fél banán, vagy 3-4 ek szezámmag, vagy 10 dkg pulykapárizsi vagy egy csomag lazac stb.
-ebéd: olívaolajban sütött fél csirkemell, 1 zacskó saláta
-uzsonna: pár szem fagyasztott meggy, vagy ha tízóraira nem ettem, akkor 3-4 ek szezámmag
-vacsora: 2-3 naponta megeszek 1 kocka csokit, 1 kalóriamentes fehérjepor az edzés után, vagy 1 szelet teljeskiőrlésű kenyér margarinnal meg valami zöldséggel
E mellé átlag napi 2 kávét megiszom, de tej és cukor nélkül csak magában és napi 2 liter víz is van.
Szóval összességében szerintem nagyon jól étkezem és elég sokat mozgok, ennek ellenére nem nagyon akar lejjebb menni. Bűnözni nem szoktam, csak néha azt a pici csokit (étcsoki). Utoljára húsvétkor volt, hogy kicsit jobban elengedtem magam és ilyenkor viszont 2 nap alatt 3-4 kilót hízok :((
Mit tudnék még csinálni? Orvosnál voltam, hormonproblémám nincs, elvileg mennie kéne a fogyásnak, ilyen kaja meg edzés mellett nagyon is...és mégsem megy.
Annyira kétségbe vagyok esve és elegem van abból, hogy a "normális" emberek csak eszik a fagyit, meg a zsíros kajákat, én meg hiába figyelek ennyire oda, akkor is kövér vagyok, mindenki igénytelennek gondol emiatt, pedig ezerszer többet szenvedek vele, mint ők és mégsem sikerül.
100% képtelenség, hogy szétszedjük egymást. Még csak agresszívan sem írunk, annál szembetűnően mindketten kulturáltabbak vagyunk.
Az aminosavprofilt nem tudjuk objektíven értékelni. A tejsavóé teljes értékű, a zselatiné pedig ideális kollagén szintetizálásához, ami az egész szervezetünk egészségét pozitívan befolyásolhatja.
Kedves kérdező!
Tudom régi a kérdés ,de a problémádra egy egyszerű szó jut csak eszembe:genetika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!