Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok, ha még...

Miért nem fogyok, ha még legalább 25 kg-t kéne leadnom?

Figyelt kérdés

100,3-ról indultam, most 95 vagyok, de egyszerűen nem akar tovább csökkenni a súlyom, pedig mindent megteszek érte. 168 cm magas lány vagyok, ehhez kb 65 kg szeretnék lenni, de hiába próbálkozok, nem fogyok.

Amit edzek: kétnaponta minimum elmegyek edzeni, 30 perc ellipszis tréner magas fokozaton, 10 perc evezés és ezután súlyzózást csinálok, néha meg ugrókötelezek is. Tehát elég kemény az edzés.

Kaja:-reggeli: 1 szelet teljeskiőrlésű kenyér margarinnal

-uzsonna:fél banán, vagy 3-4 ek szezámmag, vagy 10 dkg pulykapárizsi vagy egy csomag lazac stb.

-ebéd: olívaolajban sütött fél csirkemell, 1 zacskó saláta

-uzsonna: pár szem fagyasztott meggy, vagy ha tízóraira nem ettem, akkor 3-4 ek szezámmag

-vacsora: 2-3 naponta megeszek 1 kocka csokit, 1 kalóriamentes fehérjepor az edzés után, vagy 1 szelet teljeskiőrlésű kenyér margarinnal meg valami zöldséggel

E mellé átlag napi 2 kávét megiszom, de tej és cukor nélkül csak magában és napi 2 liter víz is van.

Szóval összességében szerintem nagyon jól étkezem és elég sokat mozgok, ennek ellenére nem nagyon akar lejjebb menni. Bűnözni nem szoktam, csak néha azt a pici csokit (étcsoki). Utoljára húsvétkor volt, hogy kicsit jobban elengedtem magam és ilyenkor viszont 2 nap alatt 3-4 kilót hízok :((

Mit tudnék még csinálni? Orvosnál voltam, hormonproblémám nincs, elvileg mennie kéne a fogyásnak, ilyen kaja meg edzés mellett nagyon is...és mégsem megy.

Annyira kétségbe vagyok esve és elegem van abból, hogy a "normális" emberek csak eszik a fagyit, meg a zsíros kajákat, én meg hiába figyelek ennyire oda, akkor is kövér vagyok, mindenki igénytelennek gondol emiatt, pedig ezerszer többet szenvedek vele, mint ők és mégsem sikerül.

2015. máj. 8. 09:02
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:
én 18 kilót fogytam, 3 hónapja megállt a fogyás. Kiderült hogy inzulinrezisztenciám van... szerintem érdemes lenne kivizsgáltatnod neked is magadat.
2015. máj. 8. 15:10
 32/53 anonim ***** válasza:

"Élelmiszermérnöknek persze hogy nincsen fogalma, ráadásul semmiről, főleg nem a tejiparról. "

nem tudom hogy micsoda, de keveri a tejsavot a tejsavo feherje koncentratummal/izolatummal. Ebbol is latszik hogy lovese sincs rola.

Az mar csak a hab a tortan amikor a marhaproteint dicseri, ami viszont tenyleg elelmiszeripari hulladekbol keszul, es kabe annyit is er.

2015. máj. 8. 15:11
 33/53 anonim válasza:
na, aki azt írja, hogy naponta kellene 1 órát edzened a fogyáshoz, az se normális... teljesen jó ütemben edzel, ne hagyd abba.
2015. máj. 8. 15:12
 34/53 A kérdező kommentje:

Hát... a hozzászólásokat összegezve amit sikerült leszűrnöm: bárhogy csinálom, az sehogy sem lesz jó és mindig hülye vagyok :DD

mindegy, inkább megyek edzeni :)

2015. máj. 8. 15:14
 35/53 anonim ***** válasza:

Ha fogyni akar akkor nem feloras ellipszistrenerezessel kell bohockodni heti 3x mert annak semmi ertelme. Gondolom a tempo is alacsony lehet.

Fokozni kell az intenzitast es az idotartamot. Heti 7x 60 perc ellipszisezes egyaltalan nem lehetetlen, en is csinaltam. Igaz mellette sulyzoztam meg 3x, valoszinuleg azt is kemenyebben mint a kerdezo, es nem ettem sokkal tobb kaloriat mint a kerdezo, 110 kilos ferfikent...

le is adtam 15 kilot.

2015. máj. 8. 15:16
 36/53 A kérdező kommentje:
35.: mégegyszer leírom, hogy nem csak ellipszisezek, hanem UGRÓKÖTELEZEK, EVEZEK ÉS SÚLYZÓZOM MELLETTE. Azt nem kétlem, hogy férfiként több súllyal súlyzóztál, mint én fiatal lányként, de az másik dolog, hogy azt látom a konditeremben, hogy annyi súllyal csinálom, mint az átlagos férfiak (40-80 kilókkal)
2015. máj. 8. 15:20
 37/53 anonim ***** válasza:

Jó döntés, Kérdező.

32... jogosan keverem a tejsavó fehérjét a tejsavóval. Mert az abból kiszűrt fehérje.

A marha kollagén, amit marha fehérjepor néven árulnak viszont egy ba.szott jó anyag.

2015. máj. 8. 15:25
 38/53 anonim ***** válasza:

A húsfeldolgozás maradékai pont annyira élelmiszeripari hulladékok mint a tejfeldolgozás melléktermékei.

Különbség annyi, hogy a tejiparnak a fő termékei és a melléktermékei is fogyasztásra alkalmatlanok, míg a húsipar fő termékei és melléktermékei is lehetnek értékesek.

A szeparált hústól a kollagénig, mind tápanyag az embernek, hát szegény állatok már csak ilyen értékesnek lettek teremtve.

A tejükről ez már kevésbé mondható el.

2015. máj. 8. 15:27
 39/53 anonim ***** válasza:

" jogosan keverem a tejsavó fehérjét a tejsavóval. Mert az abból kiszűrt fehérje. "

Igy van, csak nezz utana milyen tulajdonsagokkal rendelkezik az a feherje.

A tejsavo azert volt hulladek, mert nem tudtak vele mit kezdeni. A benne levo feherje viszont elettanilag a legkedvezobb hatasuakhoz tartozik.

A kotoszovetekbol, hasonlokbol nyert marhafeherje a kozelebe sem johet.

2015. máj. 8. 15:41
 40/53 anonim ***** válasza:

Draga Kerdezo,

nem azon volt a hangsuly hogy mennyivel sulyzozol, hanem azon hogy mennyi kaloriat eszel es mennyit sportolsz.

Sok a kaloria, keves a sport. Lehet hogy neked ez a valasz nem tetszik, de akkor ne irj ki kerdest. Es maradj tovabbra is 95 kilo.

En azt nem ertem hogy csinalsz valamit honapok ota ami NEM MUKODIK. De ha valaki javasol neked valami mast, akkor azt mindenfele kifogassal elutasitod, ahelyett hogy kiprobalnad. Probald ki egy honapig amit irtam, ha nem fogysz, akkor probalj ki mast.

Ha tovabbra is makacsul azt fogod csinalni amit eddig, akkor ugyanugy nem lesz eredmenye. Ugyhogy ennyi erovel abba is hagyhatod es kereshetsz valami ertelmesebb elfoglaltsagot.

2015. máj. 8. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!