Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok, ha még...

Miért nem fogyok, ha még legalább 25 kg-t kéne leadnom?

Figyelt kérdés

100,3-ról indultam, most 95 vagyok, de egyszerűen nem akar tovább csökkenni a súlyom, pedig mindent megteszek érte. 168 cm magas lány vagyok, ehhez kb 65 kg szeretnék lenni, de hiába próbálkozok, nem fogyok.

Amit edzek: kétnaponta minimum elmegyek edzeni, 30 perc ellipszis tréner magas fokozaton, 10 perc evezés és ezután súlyzózást csinálok, néha meg ugrókötelezek is. Tehát elég kemény az edzés.

Kaja:-reggeli: 1 szelet teljeskiőrlésű kenyér margarinnal

-uzsonna:fél banán, vagy 3-4 ek szezámmag, vagy 10 dkg pulykapárizsi vagy egy csomag lazac stb.

-ebéd: olívaolajban sütött fél csirkemell, 1 zacskó saláta

-uzsonna: pár szem fagyasztott meggy, vagy ha tízóraira nem ettem, akkor 3-4 ek szezámmag

-vacsora: 2-3 naponta megeszek 1 kocka csokit, 1 kalóriamentes fehérjepor az edzés után, vagy 1 szelet teljeskiőrlésű kenyér margarinnal meg valami zöldséggel

E mellé átlag napi 2 kávét megiszom, de tej és cukor nélkül csak magában és napi 2 liter víz is van.

Szóval összességében szerintem nagyon jól étkezem és elég sokat mozgok, ennek ellenére nem nagyon akar lejjebb menni. Bűnözni nem szoktam, csak néha azt a pici csokit (étcsoki). Utoljára húsvétkor volt, hogy kicsit jobban elengedtem magam és ilyenkor viszont 2 nap alatt 3-4 kilót hízok :((

Mit tudnék még csinálni? Orvosnál voltam, hormonproblémám nincs, elvileg mennie kéne a fogyásnak, ilyen kaja meg edzés mellett nagyon is...és mégsem megy.

Annyira kétségbe vagyok esve és elegem van abból, hogy a "normális" emberek csak eszik a fagyit, meg a zsíros kajákat, én meg hiába figyelek ennyire oda, akkor is kövér vagyok, mindenki igénytelennek gondol emiatt, pedig ezerszer többet szenvedek vele, mint ők és mégsem sikerül.

2015. máj. 8. 09:02
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
20.: de pon t ez a lényeg, hogy mínuszba legyek kalóriaügyileg, különben nem lesz fogyás
2015. máj. 8. 13:21
 22/53 anonim ***** válasza:

Az lényeg, csak amíg nem méritek le az anyagcseréteket

(látjátok ezt a gépet a cikkben?)

[link]

Addig ezt a kalóriamínuszt nem igazán tudjátok kiszámolni. Saccolgatni és kitapasztalni lehet persze.

2015. máj. 8. 13:23
 23/53 megadeth18 válasza:
Kétnaponta 30 perc ellipszis tréner, 10 perc evezés? Ez nem sok. Tudom, 95 kilóval ez keménynek tűnik, de szerintem minden nap kéne 1,5-2 órát edzeni, több menetben. Pl.: reggel egy kicsi, délután több, meg este kicsi, stb. Az étrenddel kapcsolatban? 10 dkg pulykapárizsi magában, vagy kenyérrel? Amúgy sem egészséges a párizsi, ahelyett magot egyél vagy valami érdemre való sonkaszeletet inkább.
2015. máj. 8. 14:19
 24/53 A kérdező kommentje:

23.: az edzés 1,5-2 óra szokott lenni, írtam, hogy súlyzó és ugrókötelezés is van benne, nem csak ellipszis trénerből áll az egész. Egyébként meg nincs olyan kva sok időm, hogy leköltözzek a konditerembe, mások még ennyit sem szánnak rá.

A párizsit magában eszem, nem kenyérrel és ahogy leírtam, párizsi, vagy szezámmag, vagy lazac stb. szóval nem minden nap eszem párizsit.

2015. máj. 8. 14:22
 25/53 Andizsuzsi ***** válasza:

"de pon t ez a lényeg, hogy mínuszba legyek kalóriaügyileg, különben nem lesz fogyás"

Az 1600 kalóriával már bőven mínuszban vagy, edzés nélkül is. Ész nélkül mínuszba menni értelmetlen, mert ez lesz a vége.

2015. máj. 8. 14:35
 26/53 A kérdező kommentje:
vicces, hogy szerinted az 1700 is kevés, míg egyel előtted meg azt írták, hogy ez rettentő sok és sokkal kevesebbet kéne
2015. máj. 8. 14:38
 27/53 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszeru a megoldas: sok a kaloria.

Ennyi.

A kenyeret hagyd el, egyel helyette zoldseget (brokkoli, zoldpaprika, fejes salatak).

A mozgas meg egyszeruen keves, MINDEN NAP kellene legalabb 60 perc ellipszistrener. A sulyzos edzest leredukalhatod heti 2-3 alkalomra, fogyas szempontjabol nulla jelentosege van.

Vidd le a kaloriat 1200-1300ra, heti 0,5-1 kilo fogyas legyen a cel. Ha tobbet fogysz emelj a kaloriakon, ha kevesebbet akkor csokkentsd.

Olyan nincs hogy tul keves kaloriat eszel es azert nem fogysz.

Arra az idiotara meg ne hallgass aki szerint a tejsavofeherje hulladek. Fogalma sincs az egeszrol.

2015. máj. 8. 14:42
 28/53 anonim ***** válasza:

Ja es a banant meg a meggyet is hagyd el, tele van cukorral.

Csak csirkemell legyen, zoldsegek, nagyon keves szenhidrat.

Megprobalkozhatsz a ketogen dietaval is, lehet nalad az mukodne.

2015. máj. 8. 14:45
 29/53 anonim ***** válasza:

Élelmiszermérnöknek persze hogy nincsen fogalma, ráadásul semmiről, főleg nem a tejiparról.

Kérdező, ne nekünk akarj megfelelni. Azon túl, hogy teljesen idegen emberek vagyunk, még ismerősöknek sem kell megfelelni.

Amiket írunk, azok csak tanácsok. Hogy neked melyik jön be, azt egyikünk sem tudhatja, legfeljebb tapasztalatunk szerin tippjeink lehetnek.

Van olyan, aki 1500-1700 kcal-lal fogy, elvileg ez tényleg nem túl nagy mennyiség, ha valaki edz is akkor főleg.

De van olyan, aki nagy izmos férfi, és 2000 kcal alatt eszik (úgy kb.) és sportol, és tömeget tart. Mert ketózisban egyszerűen ilyen jól működik, és nem kell többet ennie. Ez alapján egy fogyni vágyó nőnek tényleg elég lehet jóval kevesebb étel mennyiség is. De ezt neked kell kitapasztalnod.

Minthogy mindenki saját maga tapasztalja ki a kalóriaszükségletét, ezt számolni pontosan nem lehet, ahogy utolsó válaszoló is írta, ha nem fogysz, akkor lehet csökkenteni. És továbbra is az a kenyér elhagyás.. (azaz véleményem szerint a glutén teljesen) nem egy teljesen elvetendő ötlet, de kizárólag rajtad áll.

2015. máj. 8. 14:50
 30/53 A kérdező kommentje:
Próbáltam már ketogén diétát, konkrétan elájultam... pedig akkor nem is edzettem egyáltalán.
2015. máj. 8. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!