Mivel tudom elkerülni a falásrohamot fogyó alatt?
Figyelt kérdés
A szénhidrátot és azokat a kajákat, amiket nagyon szeretek sosem eszek, mert akkor vége. Inkább csak fehérjét, esetleg gyümölcsöt. Az nem jó, hogy egyek pár falatot éhség ellen, mert az csak elindítja az evést. Szóval tanácstalan vagyok. Szerintem már feladom. Ennek sosem lesz vége.2014. febr. 16. 08:23
21/23 A kérdező kommentje:
17-es válaszoló: Köszönöm a javaslatot. Már megyek is, aztán megnézem az oldalt. Első ránézésre szimpatikus.
2014. febr. 21. 09:39
22/23 A kérdező kommentje:
17-es válaszoló: Sok sikert kívánok! :)
2014. febr. 21. 09:40
23/23 anonim válasza:
köszi :)
szerintem az oldal sokat segít.nekem is nagyon sokat segít..mikor el romlott a gép kb 4napig nem tudtam nézni h melyik kaja mennyi kcal..és be zavart... de már jó minden :) xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!