én napi 1órát tornázok abból 20perc comb 20 perc fenék és 20 perc hasizom. IGAZ A DIÉTÁVAL MÉG HADILÁBON ÁLLOK DE IGYEKSZEM A CUKROS ÉTELEKET ELKERÜLNI 161cm és 59kg vagyok és 3hónap alatt úgy vettem észre hogy egy dkgot sem fogytam mit kell tennem?
Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 14:05
2/4 anonim válasza:
ezek a 20 perces tornak ismerosek. Rubint Reka?
3/4 anonim válasza:
Szerintem is Rubint Rékára tornázol, akiről azt kell tudni, hogy a tornája a testedet alakítja, formálja, nem fogyasztja. Nézz tükörbe: nem látod magadat feszesebbnek, nincs jobb, sportosabb alakod (sőt, 3 hónap után a hasadon is igen észrevehető jeleknek kell lenni)? Ha nincs, akkor valamit nagyon-nagyon rosszul csinálsz.
Viszont, ha fogyni akarsz, akkor bizony diéta, plusz inkább kardió edzések. Mondjuk hetente 2x elmész egy zumba órára (vagy futsz, bicózol, ilyesmi), 2x1 órát otthon aerobicozol, és mondjuk egyszer megcsinálod ezt az erősítést.
Diétával, plusz ha ezeket betartod, fantasztikus alakod lehet, csak marha sok kitartás kell hozzá :)
Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
14:17 es vagyok, es en is azert kerdeztem h Rubint Rekara tornazol-e mert en is tornaztam, igaz hogy izmosabb lettem, meg formasabb lett a fenekem, de a hasamrol, ahonnan a legfontosabb lett volna, nem adtam le semmit, + en meg azt hiszem meg is hiztam, mert annyira lefarasztott, hogy meg ehesebb lettem es ettem. nem sokat, de konnyen hizok. most megint meg akarom probalni, csak most ugy, hogy probalnek picit dietazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!