Hogy lehet elkerülni az 'izomból fogyást'?
Az eddigi receptem a fogyásra az alábbi volt:
- napi 30 kilométer szobabiciklizés (~1 óra)
- drasztikus ételmegvonás (főétkezésen kívül szinte kizárólag gyümölcs)
Ezzel már 2 alkalommal (elmúlt 2 év) is sikerült 10 kilót leadnom, de az alakom alig változott és 1 év alatt vissza is szedtem mindent és kezdtem előröl. Most beleuntam mindebbe, mert tartós és látványos eredményt akarok elérni. Amikor korábban fogyókúráztam még nem olvastam semminek utána, gondoltam a kalóriaszámlását és a kevés étkezés elegendő lesz. Most, hogy már utánanéztem a dolgoknak, így érthető, hogy én valószínű eddig mindig az izomzatból fogytam a kevés fehérjebevitel miatt. A kérdésem tulajdonképpen arra vonatkozna, hogy ha a szobabiciklizést megtartom és kiegészítem konditermi alakformálással és erősítéssel, az étkezést pedig szintúgy lecsökkentem, viszont az most már sok fehérjéből állna, akkor mindez megakadályozná a problémát, és így végre ténylegesen a zsírt tudnám leadni? Mire kell odafigyelni? Mi az ami nálatok bevált?
Szálkásítóó étrend. Kondi jó, szobabicikli végülis jó.
Igazából semmi másra nem lenne szükséged, ha ezeket a dolgokat betartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!