Szeretném elkerülni a kenyér evést, de az iskolában hogyan?
Figyelt kérdés
délután meg tudom oldani, suli előtt is mivel eszek zabpelyhet de az iskolába mit vigyek mert mindig szendvicset viszek de abszolút nem akarok enni kenyeret és mit vigyek helyette? Győriédes jóreggeltet tejjel például az jó lenne? vagy valami mást?2013. febr. 3. 20:11
1/23 anonim válasza:
GYőriédes se jobb a kenyérnél, sőt rosszabb, még cukros is. Gyümölcs? Saláta? Sonka? Ha mindenképp muszáj akkormeg barna vagy rozskenyeret egyél, bár tök mindegy szerintem. Én melóba van hogy csak gyümölcsöt eszek és elvagyok.
2/23 anonim válasza:
Miért nem eszel kenyeret? mert pl a győriédesben több a szénhidrát... inkább teljes kiőrlésűt egyél. persze, nem tudom, mi a cél.
3/23 A kérdező kommentje:
Leszeretnék adni pár kilót ez a cél és sok embernek bevált hogy nem evett abszolút kenyeret és emellett eljárt mozogni. Szóval nem akarok kenyeret enni.. semilyet
2013. febr. 3. 20:18
4/23 anonim válasza:
Én vittem sajtot, paprikát meg párizsit átlag, néha paradicsom kolbász, főtkaja saláta ilyesmi.
5/23 anonim válasza:
Kenyér = lisztnemű. Ne egyél (vagy csak keveset) ami lisztből készül. Győriédes nem jó!
6/23 anonim válasza:
.. és a tej sem.
Zöldségek, gyümölcsök?
7/23 A kérdező kommentje:
Akkor tudnátok olyan kaját ajánlani ami nem főtt kaja mert az nem akarok suliba vinni és megfelelő a kenyér helyett én a győri édesre gondoltam de látom nem jó szóval valami más hasonló rágcsa szerű v valami ilyesmi ami tejjel meg ehető és elég addig mig iskolában vagyok az jó lenne.. puffasztott rizs esetleg??
2013. febr. 3. 20:26
8/23 A kérdező kommentje:
A tejjel mi a baj?:O
2013. febr. 3. 20:27
9/23 anonim válasza:
A puffasztott rizses dolog jó, egyik osztálytársam is ilyet vitt be szendvicsként ugyanúgy benne volt minden csak nem kenyér közé tette hanem a puffasztott rizs közé.
A győri édessel az a baj hogy sok benne a cukor, meg kitudja mi van benne, mert már ezekben sem lehet megbízni 100%osan. Ezt tejjel enni pedig azért nem jó mert a tejben is vannak zsiradékok meg a bolti tej is olyan hogy hagyjuk de a házi sem jobb ha fogyni szeretnél vele. Persze tejet ihatsz csak ne kajával együtt mert úgy több kalória ivódik bele az ételbe és az szépen lerakódik benned, hameg simán megiszod étkezés után 1 órával akkor mint a folyadék szépen lemegy és csak minimálisan raktározza a szervezeted, és annyi meg kell is.
10/23 anonim válasza:
A tejben nem a zsír a baj, a pufirizs is ugyanolyan szar, mint a kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!