Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretném elkerülni a kenyér...

Szeretném elkerülni a kenyér evést, de az iskolában hogyan?

Figyelt kérdés
délután meg tudom oldani, suli előtt is mivel eszek zabpelyhet de az iskolába mit vigyek mert mindig szendvicset viszek de abszolút nem akarok enni kenyeret és mit vigyek helyette? Győriédes jóreggeltet tejjel például az jó lenne? vagy valami mást?
2013. febr. 3. 20:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Jajj ettől tartottam hogy ez lesz.. valaki azt mondja h jó valaki meg nem.. teljesen be vagyok kavarodva jobb lesz ha holnap nem viszek semmi kaját :DDD
2013. febr. 3. 20:53
 12/23 anonim ***** válasza:
Vigyél salatat (natúr cs. mellbol tegyél bele pl) , vaagy jegsalata levelbe gongyolt sonka vagy sajt, gyümölcssaláta
2013. febr. 3. 20:57
 13/23 A kérdező kommentje:
Én valami instant kajára gondoltam :D sütés főzés nélkül.. most akkor a pufi rizs se jó ??
2013. febr. 3. 21:01
 14/23 anonim ***** válasza:

Paprikaszeletek, kőrözöttel vagy juhtúróval töltve, dióval.

Sajt és csirkemellsonka szeletek paradicsommal (ahogy előttem írták).

Sült alma csirkemellsonkával.

Vihetsz zabpelyhet is, gyümölcsökkel, joghurttal.

Csinálj előző este egy adag salátát, locsold meg olívaolajjal, kis citromlével, vigyél hozzá főtt, buggyantott tojást.

Mindezeket kis ételtartó dobozkába.

A tej a tejcukor miatt nem ajánlott fogyókúra alatt, a rizs pedig ugyanúgy tele van szénhidráttal, mint a kenyér, hiszen az is gabona, akárcsak a búza.

2013. febr. 3. 21:08
 15/23 anonim ***** válasza:

Ugyan már.. valaki azt mondja hogy jó, valaki hogy nem..

SENKI nem állíthatja, hogy a tehén tejében lévő növekedési hormonok, marhainzulin, a borjú számára ideális fehérjék és kalciumtartalom egy embernek jó lehet.. ez az évszázad egyik vicce (merthogy persze vannak akik mégis ezt mondják).

A többiben nem olt ellentmondás. Ha nem vagy egér, akkor nem való neked a győriédes, ugyan úgy ahogy a kenyér sem, és pufirizst sem kell ropogtatni.

2013. febr. 3. 21:09
 16/23 A kérdező kommentje:
és az abonett kenyérhez mit szóltok? tennék hozzá sonkát esetleg v tojást és persze vinnék almát [link]
2013. febr. 3. 21:13
 17/23 anonim ***** válasza:

Pontosan ez miben is különbözne attól a kenyértől, amit nagyon okosan elkerülnél?

Nem búzából van?

2013. febr. 3. 21:14
 18/23 A kérdező kommentje:
glutén és élesztő mentes és kevesebb a kalória benne és teljes kiőrlésű ennyi különbséget fedeztem fel most :D
2013. febr. 3. 21:18
 19/23 anonim ***** válasza:
egy salatat osszedobni nem több mint egy szendvicset. Instant dolog , itt nem tudom mire gondolsz... leves?:D A boltiporok helyett mégis jobb a kenyér... Én kaposztalevelet szoktam meg vinni előző nap beodobom a sutobe és ropogós lesz. mint a chips:)
2013. febr. 3. 21:20
 20/23 anonim ***** válasza:

Akkor nem búzából van. A gluténmentesség jó, a 'kevesebb kalória' jól hangzik, de nézzünk a dolog mögé..

Olcsó keményítő alapú kaja, még mindig csak végszükség esetére. A fogyókúrát nevezhetjük szükségállapotnak :))) de a keményítő alapú táplálkozás ritkán jár sikeres fogyással. Minden keményítős étkezés elkezdi a zsírraktározást, még a kalóriáktól is függetlenül. Ez a hízás alapja.

2013. febr. 3. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!