Mivel lehet elkerülni a házilag sütött kenyér morzsálódását?
Figyelt kérdés
Kenyérsütővel sütött kenyérrel az a bajunk, hogy nagyon morzsálódik. Mit javasoltok, mit lehet tenni?2011. dec. 13. 20:10
1/4 anonim válasza:
Tegyél bele egy kanállal több vizet.
Nekem soha nem morzsálódik,pedig 4 éve sütök. A lisztből elveszek 10 dk-át,helyette 2 púpozott evőkanál burgonyapelyhet teszek bele. Finomabb is így a kenyér,és soha nem morzsálódik.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! (Ment a zöld mancs)
2011. dec. 13. 21:18
4/4 A kérdező kommentje:
Felvágás nélkül hogy lehet megenni? :D
2011. dec. 14. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!