Olcsó, de finom kenyér kb 220 ft-ig?
Sparos félbarna kenyér 220 körül van, 1 kilós, ugyanolyan mint a 0,5-ös, de árban jobban megéri.
Szeletelt kenyerek drágábbak szerintem.
Tudom azt írtad, hogy 220 ft-ig, de ezt próbáld ki. [link] Mivel egyedül étkezel, és azt írtad nem is sokat eszel, ez gazdaságos. Kipróbáltam az összes szeletelt (toast) kenyeret, de csak ez az egy jött be. Ennek mérete nagyobb, finom az íze nem tartósítószer ízű, mellesleg sokáig puha marad. Volt olyan, hogy a lejáraton túl még öt nap múlva is ettem, és teljesen friss volt. Bármilyen kajához ideális! Hideg szendvics, szendvicssütőbe, bármihez.
A tescoba 370 körül van az ára, egyszer próbáld ki.:))
Hát...meg kell tanulni szeletelni :)
Első vagyok amúgy, legjobb a van egy késéleződ és egy jó éles késed, nekem szinte magától átviszi a kenyeret. (amúgy bocsi, hülyeséget írtam azt hittem 1kg-s kell)
De amúgy szeletelt kenyérben nem tudom mik vannak felétek, mert nálunk azok vagy drágák vagy össze-vissza leet csak kapni.
A fagyasztó tényleg jó ötlet, vagy az is az lehet, hogy valakivel közösen vesztek, és elosztjátok.
Vagy ha más nem, akkor veszel naponta zsömlét, csak az hamar szárad, de a kenyér se bírja túl sokáig.
Ilyen Ceres-amerikai szendvicskenyeret én is vettem anno...háát...rossznak nem rossz, de igazából nekem nem laktató egy sima kenyérhez képest, baromi drága is, és nekem sosem állt el sokáig mert penészedett (hangsúlyozom egy időben én is vettem ezt).
Amúgy a Cba-s bükki parasztkenyérről én is jókat hallottam.
Vagy körbenézhetsz pékségekben is, biztos van olyan hely ahol felszeletelik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!