Mivel tudom elkerülni a falásrohamot fogyó alatt?
Úristen, mintha magamat hallanám, nálam szó szerint ez van. Hiába táplálkozom én egy profin összeállított étrend alapján, ami elméletileg fedezi minden szükségletemet és egészséges, ha az engem nem elégít ki. Nálam is pont így váltakoznak a hangulatok, a mély pontok, a magaslatok az evés hatására. Ha eszem, nem is eszem, tömöm magamba az édességet, szénhidrátot akkor megnyugszom, ellazulok, jobb kedvem lesz. Egy ideig, mert utána jön a bűntudat és a padlóra esés. Aztán megrázom magam, pár napig szigorúan tartom magam a diétához, aztán vége az egésznek, mert nem bírok ellenállni a zabálási kényszernek.
A hiba sajnos a mi készülékünkben van, ez sajnos pszichés alapon történik és nincs köze ahhoz hogy mit kíván a szervezet vagy hogy miben van hiányunk.
Nagyon jól tudom hogy befalni 3 tábla csokit, 3 zacskó chips-et, 2 hamburgert baromira nem jó, nem egészséges de nem tudom megállni, túl nő rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!