Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlattal lehet a...

Milyen gyakorlattal lehet a legjobban zsírt égetni főként a combról és a fenékről?

Figyelt kérdés

2014. febr. 14. 11:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Ki nem sz@.rja le,hogy hány kg vagy?!Attól még nézhette ki sz@.rúl.

Én ha leszálkásítok,akkor kockás a hasam és akkor mi van? Majd szólok az összes élsportoló ismerősömnek,hogy ezentúl senki női magazinokat olvassanak!

2014. febr. 14. 16:26
 32/38 anonim ***** válasza:
senki= ők is
2014. febr. 14. 16:27
 33/38 anonim ***** válasza:
Ezzel a névvel intelligensebb is lehetnél.
2014. febr. 14. 16:34
 34/38 anonim ***** válasza:
Miből vontad azt le,hogy nem vagyok az? Mert én látjom minden szavadból,hogy tök sötét vagy ebben a témában.
2014. febr. 14. 16:52
 35/38 anonim ***** válasza:

Én se testépítéssel, se fogyókúrás szerekkel nem foglalkoztam soha, a fogyás biológiájába se mentem bele. Elismerem, hogy ha a sötétség az általad megszerzett tudás hiányát jelenti, akkor sötét vagyok. Viszont vannak olyan "érdemeim" vagy nevezzük eredménynek, amit bátran merek ajánlani, mert nekem bevált. Mivel emberek vagyunk, ezért úgy gondolom, vagy feltételezem inkább, hogy másnál is működhet. Ezért ajánlom.

Ez az egész beszélgetés, vagy "tanácsadás" nem fajul idáig, ha nem bunkó stílusba szóltad volna le a kérdezőt az első hozzászólásodban. No mindegy is, lejárt a munkaidőm.

Iszonyú ellenszenvessé tett, már ne is haragudj.

2014. febr. 14. 16:58
 36/38 anonim ***** válasza:
Montez(uma) jóslata beteljesült. A femina.hu-ról jönnek okoskodni az emberek :DD
2014. febr. 14. 16:58
 37/38 anonim ***** válasza:

Ööö azokat a cikkeket nem tudom, miért linkelted be. A femina maga a röhej, teljesen hiteltelen, de a másik kettőben meg pont az van, hogy nincs lokális zsírégetés, tehát nem téged támaszt alá. Szóvalakkor mivan?

És nem válaszoltál pár kérdésemre:

- hogy jöttek a képbe a kiegek?

- elolvastad-e a linkelt cikkemet?

- ha te jogosnak érzed, hogy olyan tanácsot adj, ami nálad "bevált", de semmi több, akkor én is megtehetem ugyanezt a példámmal?

- tényleg nem tudsz felmutatni semmiféle más bizonyítékot a saját példádon kívül?

- miért hiszed azt, hogy ha csak személyeskedsz, akkor igazad lesz?

Remélem a kérdező elég értelmes ahhoz, hogy megértse, mire gondolok, és minimum még kétszer átgondolja, hogy akarjon-e lábemelgetéssel lábból fogyni.

2014. febr. 14. 19:25
 38/38 anonim ***** válasza:
Agy,- vagy zsírleszívás.
2014. febr. 16. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!